Inschrijving voor motorevenement ‘Red Bull Pro Nationals’ geopend


Inschrijving voor uniek motorevenement ‘Red Bull Pro Nationals’ is nu geopend

MILL, 20120705 -- De Red Bull Pro Nationals motorcross serie is in de UK al enkele jaren een enorm succes. Voor het eerst komt het evenement naar Nederland en wel op zaterdag 11 en zondag 12 augustus naar circuit de Kuilen tussen Mill en Langenboom (NB). De organisatie is nu op zoek naar de beste Nederlanders en Europese jeugd- en tweetakt rijders om zich hier te meten met andere talenten. Ook Jeffrey Herlings is dit weekend aanwezig in Mill. Maar ook is er volop entertainment voor het hele gezin, zoals een Red Bull Beach Party op zaterdagavond, compleet met de beste Freestyle motorcrossshow.

De Red Bull Pro Nationals is Europa´s snelst groeiende motorcross kampioenschap en zal de komende jaren in meerdere Europese landen gehouden worden. Als eerste strijkt het evenement op zaterdag 11 en zondag 12 augustus neer op het voormalige Grand Prix motorcircuit de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Een mooi circuit wat gelegen is in een prachtig gebied met strand en grote waterplas. Dit alles past uitstekend bij de sfeer van de Red Bull Pro Nationals wat een evenement is voor het hele gezin. Dat compleet met muziek, vermaak voor kinderen, een beachparty en motorcross.

Maar uiteraard staan de diverse motorwedstrijden centraal dit weekend. Alle vier de jeugdclasses 65cc, 85cc kleine wielen, 85cc grote wielen en Rookies rijden drie manches op zaterdag en een finale op zondag. Op zaterdag zijn er twee manches voor de (250cc+) open tweetakt rijders en op zondag twee manches voor de 125cc tweetakt rijders. Verder komt er op zondag een internationale Pro klasse MX1 en MX2 (alleen op uitnodiging) aan de start en de gehele dag zijn er FMX shows tijdens de Red Bull Pro Nationals op zaterdag 11 en zondag 12 augustus van de partij in Mill.

Inschrijven voor deelname aan dit motorevenement is mogelijk via de website www.redbullpronationals.com en daar zijn ook toegangskaartjes te bestellen. Tevens is er meer informatie te vinden rond het programma van deze Red Bull Pro Nationals op circuit de Kuilen in Mill.


Deel: ' Inschrijving voor motorevenement ‘Red Bull Pro Nationals’ geopend '
Lees ook