Skillcity Snelle groeier 2010: Computication groeit met 776%


UTRECHT, 20101001 -- IT-beheerbedrijf Computication uit Zeist werd gisteravond derde bij de verkiezing van de twintig snelst groeiende IT-bedrijven in Midden-Nederland, georganiseerd door Stichting Skillcity Utrecht. Computication is in de afgelopen vijf jaar met 776% gegroeid, zo bleek uit de cijfers die tijdens het event 'Skillcity Snelle Groeier 2010' werden gepresenteerd. Hiermee eindigt Computication voor het tweede jaar op rij in de top 3 van de groeicompetitie, vorig jaar werd de beheerder uit Zeist tweede."De telefoon staat roodgloeiend vandaag, allemaal positieve reacties", zegt Jan Martijn Broekhof, directeur.

"Zoveel mogelijk automatiseren van beheerdiensten"
Computication haalde het afgelopen jaar regelmatig de vakpers met haar werkwijze. Martijn van der Schaaf, oprichter en mededirecteur van het bedrijf: "Er is veel aandacht voor de manier waarop wij 'managed services' implementeren. Het tegen een vast tarief aanbieden van IT beheerdiensten, wordt steeds populairder omdat het een stabielere IT-omgeving oplevert en beter inzicht op en controle over kosten. Computication adopteerde deze werkwijze al toen deze net haar intrede in Nederland deed, en heeft zich er inmiddels uitvoerig in bekwaamd. Wij kunnen met fixed prices werken en onze tarieven voor lange periodes vaststellen omdat we onszelf ook automatiseren, waardoor wij problemen in de systemen van onze opdrachtgevers kunnen zien en oplossen, nog voordat ze ontstaan. Die software, een combinatie van Kaseya en het door onszelf ontwikkelde Computicate, is van groot belang voor onze propositie, die zo sterk is dat wij onze groei grotendeels daaraan te danken hebben." Volgend jaar is Computication ook weer van de partij bij het Skillcity groei-evenement. Jan Martijn Broekhof: "Ons doel is om onze beheerdiensten zoveel mogelijk te automatiseren. We merken dat onze opdrachtgevers deze werkwijze prettig vinden en dat er vraag naar is. Hoe beter we aan die vraag kunnen beantwoorden, hoe beter we kunnen groeien."

Over Computication
Computication is gevestigd in Zeist. Het bedrijf biedt organisaties IT serverbeheer, werkplekbeheer en gebruikersondersteuning tegen een op voorhand gegarandeerd vast tarief. Hierdoor zijn de belangen van Computication en haar klanten gelijk. Mede door deze propositie behoort Computication tot de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Het bedrijf is in 2003 opgericht door Martijn van der Schaaf (31) en Jan Martijn Broekhof (32).

Computication


Deel: ' Skillcity Snelle groeier 2010 Computication groeit met 776% '
Lees ook