XTG wint award beste Citrix trainingscentrum Benelux


GOUDA, 20101007 -- Zondagavond 3 oktober 2010 heeft Xpert Training Group (XTG) in Berlijn de CALC of the Year Award Benelux 2010 in ontvangst genomen. Met deze prijs worden goed presenterende Citrix Authorised Learning Centers(CALC's) beloond door Citrix. Hiermee wordt de focus die XTG het afgelopen jaar op Citrix heeft gelegd, gewaardeerd. Dit is de tweede keer dat XTG deze award wint. Ook in 2007 was XTG het beste Citrix trainingscentrum van de Benelux.

XTG is sinds 2004 een Citrix Authorised Learning Center (CALC). Volgens Citrix heeft XTG een stijgende groei laten zien en is er een actieve focus om de Citrix trainingen in de markt te zetten. Tevens worden de trainingen door de cursisten als zeer goed beoordeeld in het cursisten volgsysteem van Citrix.
XTG is het toonaangevende kenniscentrum op het gebied van virtualisatie. Als onafhankelijk trainingsbureau verzorgt XTG de officile trainingen voor de marktleiders in virtualisatie oplossingen: VMware, Citrix en Microsoft. Naast de status van CALC heeft XTG ook de status van Microsoft Certified Partner for Learning Solutions (CPLS) en VMware Authorized Training Centre (VATC). XTG is het grootste VMware Authorized Training Center (VATC) van de Benelux.

XTG is gevestigd in Gouda en heeft ook satellietlocaties in Eindhoven, Amsterdam, Veenendaal en Assen en traint ook op lokatie bij de klant. De trainers hebben uitgebreide praktijkervaring in de ICT-sector. Daarom sluiten de trainingen goed aan op de praktijk. Bovendien worden de trainingen voortdurend bijgewerkt aan de laatste ontwikkelingen in de markt.

XTG
Antwerpseweg 3
2803 PB Gouda
www.xtg.nl

T: 0182 698 885
F: 0182 698 535


Deel: ' XTG wint award beste Citrix trainingscentrum Benelux '
Lees ook