Silent Cube archiefsysteem nu ook voor SAP beschikbaar


SAP certificeert de FAST Silent Cube Content Server integratie voor energiezuinige en revisiezekere archieven

VAALS / MÜNCHEN, 20121023 -- De Duitse fabrikant FAST LTA introduceert de nieuwe SAP AL/CS optie voor Silent Cube opslagsystemen. Hiermee kan elk Silent Cube opslagsysteem op eenvoudigste manier als gecertificeerde en revisiezekere archief oplossing voor SAP installaties ingezet worden. Silent Cubes met SAP AL/CS optie worden via het gestandaardiseerde Archive Link interface direct met het SAP systeem verbonden zodat een geïntegreerde archief oplossing zonder additionele software of hardware geboden wordt.

Volledig geïntegreerd
De administratie van het Silent Cube lange termijn opslagsysteem geschiedt via een browser gebaseerd gebruikersinterface. Direct via dit gebruikersinterface worden ook de SAP content repositories voor de te archiveren documenten en componenten en de verbinding naar een SAP Solution Manager aangemaakt en beheerd.
Het geïntegreerde monitoring en de omvangrijke statistieken geven uitgebreide informatie over de status en de activiteiten van het Silent Cube opslag systeem.

Betrouwbaar en permanent
De Silent Cube is het eerste modulair uitbreidbare storage systeem dat speciaal is ontwikkeld voor betrouwbare en permanente data opslag voor de lange termijn. Silent Cubes worden met name gebruikt in omgevingen waar grote hoeveelheden data langdurig, veilig, efficiënt en kostenbesparend bewaard moeten worden.

Modulair en flexibel
Het Silent Cubes systeem omvat een Head Unit (ook beschikbaar als virtual appliance voor VMware) die fungeert als de interface naar uw netwerk. Hieraan kunnen tot 128 Silent Cube storage units met verschillende capaciteiten worden gekoppeld die gezamenlijk de archief-opslag vormen. Individueel te configureren volumes (met variabele grootte) en network shares (met variabele toegangsrechten) zorgen voor een probleemloze samenwerking met de verschillende software oplossingen en nu dus ook met SAP. Door de modulaire opzet is het systeem ten alle tijden zeer eenvoudig met aanvullende Silent Cube storage units uit te breiden en groeit zo met de opslag behoeftes mee.

Veilig en energiezuinig
De Silent Cubes zijn uiterst energiezuinig en kunnen de gegevens risicoloos en onbeperkt bewaren. Het energieverbruik van een 24 terabyte Silent Cube is 2 watt per uur in de stand-by mode en daarmee verwaarloosbaar. Zelfs in de full-operational mode is het energieverbruik per 24 terabyte minder dan 150 watt per uur. Een perfecte oplossing dus voor een duurzaam archief op middellange en lange termijn.
Elke Silent Cube storage unit bevat een WORM-controller (Write Once Read Many), die er hardwarematig voor zorgt dat gegevens niet overschreven worden. Dus gebruikers, virussen of hackers kunnen nooit de data op de Silent Cubes veranderen, wissen of onbruikbaar maken. Een Silent Cube is dus een statisch archief waarin veranderingen niet meer mogelijk zijn. Om mogelijk dataverlies door hardwarefouten te voorkomen, worden de twaalf harde schijven van elke Silent Cube dagelijks op veranderingen gecontroleerd (Digital Audit). Als ook maar één bit op één van de harde schijven in de Silent Cube verandert, valt dit op en geeft het systeem een waarschuwing aan de administrator. Op deze manier is zeker gesteld dat er geen data verloren gaat.

Aanvullende informatie
Voor meer informatie over de Silent Cube archieven en de SAP integratie kunt u contact opnemen met Comex sales BV, Kerkstraat 28, 6291 AC Vaals, tel.: (+31) 043-3088400, info@comex.eu, www.comex.eu. Uitgebreidere informatie over de Silent Cubes kunt u ook van de website onder https://www.comex.eu/producten downloaden.

Over Comex sales B.V.
Comex sales B.V. is als partner van de Europese Incom groep de onafhankelijke distributeur voor producten en oplossingen op het gebied van opslag- en duplicatiesystemen. Sinds 1986 op de markt is onze groep een betrouwbare partner voor systeemhuizen en integrators in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en de Benelux.

Comex sales B.V.
Kerkstraat 28
6291 AC Vaals
Nederland
tel.: +31 43 30 88 400
fax: +31 43 30 88 409
info@comex.eu
https://www.comex.eu


Deel: ' Silent Cube archiefsysteem nu ook voor SAP beschikbaar '
Lees ook