Liaison Technologies heeft recordjaar in 2010

Belangrijke mijlpalen markeerden het jaar, waaronder zesenzestig procent (66%) financiële groei, belangrijke aankopen en opmerkelijke groei van het aantal nieuwe klanten

ATLANTA--(BUSINESS WIRE)-- 20110119 --

Liaison Technologies, wereldwijd aanbieder van diensten op het gebied van cloud-gebaseerd integratie- en gegevensbeheer, heeft bekendgemaakt dat 2010 een buitengewoon goed jaar van groei is gebleken door aankopen, nieuwe klanten en belangrijke technologische vooruitgang. Het bedrijf meldde een recordgroei van zesenzestig (66%) procent vergeleken met het voorgaande jaar, waarvan ongeveer 25% autonome groei. Het bedrijf vierde het tienjarig bestaan.

Liaison maakte in 2010 de aankoop bekend van Advanced Data Exchange (ADX) en Softshare, beide leveranciers van innovatieve B2B integratiesoftware en -diensten voor de midden-markt. De aankopen versterkten zowel Liaison’s eigen mondiale aanbod als geografische en branche-expansie.

Liaison’s jaarlijkse inkomsten zijn in de laatste drie jaar, van 2007 tot 2010, in een zeer concurrerende omgeving, meer dan verdrievoudigd, wat het aanhoudende succes laat zien binnen de Verenigde Staten en daarbuiten. Het bedrijf heeft zich ook verzekerd van een aantal nieuwe Global 1000 en midden-markt klanten en heeft meer opdrachten verworven bij bestaande klanten.

“Het is zeer positief om te zien hoe ons bedrijf zich de afgelopen drie jaar heeft ontwikkeld,” aldus Bob Renner, chief executive officer bij Liaison Technologies. “Het is vooral geweldig om het succes van onze strategie weerspiegeld te zien in de resultaten van onze klanten. Als deze vooruitgang zich in 2011 voortzet, zullen we onze aandacht blijven richten op het creëren van waarde voor onze klanten, investeren in onze technologie en het leveren van innovatieve oplossingen.”

Liaison is in een unieke positie om de enige wereldwijde aanbieder te zijn van oplossingen voor alle integratiebehoeften voor uit meerdere onderdelen bestaande ondernemingen -- van EDI en MFT, naar MDM en BPM -- en verstevigde deze positie in 2010 door met succes innovatief gegevensbeheer te leveren op het gebied van de producten Contivo, Delta en ECS. Het bedrijf introduceerde ook een SOA-gebaseerde, kosteneffectieve toepassing. Integration-in-the-Cloud-dienst die het voor klanten mogelijk maakt IT-middelen te concentreren op ondernemingsarchitectuur en bedrijfsprocesvereisten om herbruikbare bedrijfsdiensten te definiëren en te verbeteren, terwijl ze hun servicegerichte infrastructuur en gegevensomzetting uitbesteden aan Liaison.

Over Liaison Technologies

Liaison Technologies is een bedrijf dat wereldwijd unieke en waardevolle integratie- en gegevensbeheerdiensten levert voor het in de cloud verplaatsen, omzetten en beheren van bedrijfsinformatie. Met een uitvoerig pakket integratie- en data-overdrachtdiensten voor business-to-business en application-to-application, implementeren de vakmensen van Liaison gegevensbeheerinfrastructuren aangepast aan de specifieke vereisten van iedere klant. Liaison heeft haar hoofdvestiging in Atlanta en kantoren in Nederland, Finland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Ga voor meer informatie naar www.liaison.com.

Liaison en het Liaison logo zijn handelsmerken van Liaison Technologies, Inc. Alle andere namen of productnamen genoemd in dit persbericht zijn handelsnamen of geregistreerde handelsnamen van hun respectievelijke bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Liaison Technologies
T. Dianne Edwards, 770-642-5002

tdedwards@liaison.com

Deel: ' Liaison Technologies heeft recordjaar in 2010 '
Lees ook