Jaarlijkse Risk Management Conferenties van MasterCard bieden vernieuwende benaderingen en voldoen aan uitdagingen van betaalkaartgegevensveiligheid

Nieuwe workshops en casusstudies onthullen strategieën voor assistentie aan veiligheidsexperts in de betaalkaartsector in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, ter garantie van betaalkaartgegevens en voorkoming van fraude

PURCHASE, N.Y.--(BUSINESS WIRE)-- 20101005 --

Als onderdeel van zijn voortdurende verbintenis om de integriteit van het wereldwijde netwerk van betaalkaarten te helpen beschermen, houdt MasterCard van 1-5 november zijn jaarlijkse Europese Global Risk Management Conferentie in Barcelona, Spanje. Het vijf dagen durende symposium zal honderden bezoekers uit heel Europa welkom heten.

Na de event in Barcelona zal MasterCard ook twee geconcentreerde forums hosten op 7 en 8 november in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, en in Johannesburg, Zuid-Afrika, op 11-12 november.

“De regionale conferenties voor risicobeheer van MasterCard vormen slechts enkele van de vele voorbeelden van de manier waarop MasterCard met onze partners samenwerkt om het betalingssysteem wereldwijd zeker en veilig te stellen,” zei Wendy Murdock, hoofd betalingsintegriteit voor MasterCard Worldwide. “Op deze events worden strategieën en tactieken geboden die ertoe bijdragen dat waar ter wereld dan ook, experts in gegevensveiligheid vooruit kunnen lopen op fraude met de betaalkaart. Dit kan door het verschaffen van geactualiseerde informatie over de beste praktijken die voor de individuele markten het meest relevant zijn.”

Op de conferenties dagen wisselen bekende vakmensen in de sector gedachten uit door middel van breakout-sessies en informatieve presentaties. Tijdens de sessies zal een grondig panorama worden gegeven van onderwerpen met betrekking tot internationale fraude. Ook worden er unieke gevallen geschetst die specifiek zijn voor de regio´s die hier vertegenwoordigd zijn. Sommige van de belangrijkste onderwerpen op de conferenties omvatten:

  • Het evoluerende fraudelandschap – Een panel met een verscheidenheid aan MasterCard-klanten zal gevallen van regionale fraude bespreken. Hierbij delen zij aanbevelingen en beste praktijken uit die zij met succes gebruikt hebben ter bestrijding van betaalkaartfraude voor wereldwijde en plaatselijke portfolio's.
  • Effectieve strategieën ter vermindering van fraude door betere analyse en real-time scoring – De aanwezigen zullen leren hoe zij een hefboomeffect kunnen toepassen bij producten voor fraudemanagement die op dit moment verkrijgbaar zijn. Op deze manier wordt verzekerd dat zij robuuste en efficiënte systemen hebben voor het controleren van betalingen met de betaalkaart en het minimaliseren van frauduleuze transacties.
  • Agressieve marketingpraktijken– Experts zullen praten over het verhoogde toezicht bij het betalingssysteem omdat dit betrekking heeft op het groeiende gebruik van agressieve marketingplannen, zowel door online en traditionele handelslieden.

Tijdens de vijf dagen durende Europese MasterCard Global Risk Management Conferentie zal ook het populaire Plastic Card Vendor seminarie worden gehouden. Deze sessie richt zich op het Globale Vendor-certificeringsprogramma en het nieuwe kaartstructuur- en integriteitsprogramma. Ook worden hier de recente ontwikkelingen met contactloze, near-field communicatie, Chip en PIN en mobiele betaalkaarttechnologieën behandeld.

Wat nieuw is voor de Barcelona-conferentie dit jaar, is dat MasterCard ook de volgende speciale post-conferentie seminar en workshop zal houden:

  • PCI: Te leren lessen uit dataschending– Deze post-conferentie workshop belicht recente ontdekkingen van events die de veiligheid van rekeninggegevens in gevaar brengen. Op deze wijze kunnen de bezoekers beter de waarschuwingssignalen in verband met een potentiële bedreiging herkennen.
  • Compliance-dag: Een handleiding voor insiders ter bescherming van uw bedrijf & verbetering van complianceprestaties – Dit post-conferentie seminarie zal gericht zijn om klanten kennis te verschaffen over de verschillende complianceprogramma´s die MasterCard beheert ter garantie van de integriteit van het betaalkaartsysteem wereldwijd. De aanwezigen zullen nog beter de naleving van de regels van MasterCard gaan begrijpen. Ook wordt hier inzicht verschaft over de hulpmiddelen die zij kunnen gebruiken om complianceprestaties te verbeteren of te verhogen.

Voor meer informatie over de naderende conferenties in Barcelona, Dubai en Johannesburg, en voor het inschrijven online, ga svp naar: www.mastercard.com/arm.

Over MasterCard Worldwide

Als toonaangevend bedrijf voor betalingen wereldwijd, beroemt MasterCard zich erop het hart van de handel te vormen. Zo wordt voor iedereen, overal ter wereld, het leven eenvoudiger en efficiënter. MasterCard Worldwide verleent diensten als franchisegever, verwerker en adviseur aan de betaalindustrie. De handel wordt mogelijk gemaakt door een belangrijke economische verbinding aan te bieden tussen financiële instellingen, de overheid, bedrijven, handelaren en kaarthouders wereldwijd. In 2009 genereerden klanten in de hele wereld voor de producten van het bedrijf een brutohoeveelheid in dollars van $2,5 biljoen. Aangedreven door het MasterCard Worldwide netwerk - het snelste betalingsverwerkingsnetwerk in de wereld - verwerkt MasterCard meer dan 22 miljard transacties per jaar, en heeft het bedrijf de capaciteit om 140 miljoen transacties per uur te behandelen. Dit betekent een gemiddelde netwerkresponstijd van 140 milliseconden, met 99,99% betrouwbaarheid. MasterCard bevordert de handel wereldwijd door middel van zijn merkenfamilie, waaronder MasterCard®, Maestro® en Cirrus®; met de geboden reeks van kernproducten zoals krediet, debiet en vooruitbetaling, en vernieuwende platforms en functionaliteiten, zoals MasterCard PayPass™ en MasterCard inControl™ verleent MasterCard diensten aan klanten, regeringen en bedrijven in meer dan 210 landen en grondgebieden. Voor meer informatie, ga svp naar www.mastercard.com. Volg ons op Twitter: @mastercardnews.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
MasterCard
Erica Harvill, 914-249-6848

erica_harvill@mastercard.com

Ticker_symbol NYSE:MA

Deel: ' Risk Management Conferentie MasterCard onthult veiligheidsstrategieën '
Lees ook