Zarafa Recovery Software ontwikkeld


Stellar Data Recovery haalt verdwenen mail gebruikers Zarafa terug

Utrecht, 20110728 -- Stellar Data Recovery heeft software ontwikkelt waarmee beschadigde Zarafa databasebestanden gerepareerd kunnen worden. Hierdoor kan dit gespecialiseerde IT-bedrijf verdwenen of aangetaste mailtjes, contactpersonenlijsten, notities en agenda’s en andere features van gebruikers van Zarafa herstellen.

‘De Zarafa Community in groeit sterk in Nederland. Stellar volgt zulke ontwikkelingen nauwlettend en zag dat de problemen ook toenamen. We hebben daarom grondig geanalyseerd waar gebruikers van het open source platform Zarafa mee kampten en daarvoor een oplossing gemaakt. Hierdoor kunnen we gebruikers van Zarafa ook ondersteunen’, vertelt Kees Jan Meerman, Chief Operations Officer Stellar Data Recovery.

Stellar Phoenix Zarafa Recovery v1.0 is de eerste software in zijn soort. Het pakt onder andere de databasebestanden .frm and ibdata1 aan en zet deze weer op de rails. De tool zorgt ervoor dat gebruikers op eenvoudige en vriendelijke wijze hun bestanden kunnen herstellen. Originele formaten van bestanden blijven behouden en het programma  geeft gedetailleerde rapporten van het hele herstelproces.

Gebruikers van Zarafa kunnen de software gratis tijdelijk uitproberen via de webshop van Stellar Data Recovery. Ze kunnen het eerst gratis uitproberen of meteen aanschaffen. Het is geschikt voor Windows XP, Vista en 7.

Over Stellar Data Recovery
Stellar Data Recovery Nederland is een gespecialiseerd IT-bedrijf dat wereldwijd hoogwaardige dataherstelsoftware-  en diensten levert. Met meer dan honderd dataspecialisten, laboratoria in Nederland, de Verenigde Staten en Azië en de meest uitgebreide reeks van zelf ontwikkelde data recovery software is Stellar internationaal toonaangevend op het gebied van data recovery.

Stellar Data Recovery


Deel: ' Zarafa Recovery Software ontwikkeld '
Lees ook