AMD kondigt nieuw technologieplatform voor notebooks en een uitbreiding van het VISION-technologieprogramma aan, waarmee het aankoopproces van een PC veel eenvoudiger wordt

AMD kondigt nieuw technologieplatform voor notebooks en een uitbreiding van het VISION-technologieprogramma aan, waarmee het aankoopproces van een PC veel eenvoudiger wordt

MÜNCHEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100507 --

AMD (NYSE: AMD):

Wat:

 

AMD (NYSE:AMD) brengt de intrede van de nieuwe notebooks en desktop computers met VISION-technologie van AMD onder de aandacht bij een evenement aan de Cote D’Azur. De VISION-technologie van AMD, die in september 2009 geïntroduceerd is, helpt het kopen van een PC vereenvoudigen door verwarrende technische specificaties te vervangen door eenvoudige beschrijvingen van de ervaring die de computer kan bieden. Daarnaast toont VISION ook de sterke visuele prestatie die computers op basis van VISION kunnen leveren — ideaal voor het genieten van verschillende vormen van entertainment op de PC, van het kijken van films tot het spelen van games en het bewerken van foto’s.

 

Wanneer:

Woensdag 12 mei in Cannes, Frankrijk
 

Waarom:

Consumenten vertrouwen steeds meer op hun computers als entertainmentapparaat: het delen van foto’s en video’s met vrienden via online sociale netwerken, het downloaden van hun favoriete tv-programma’s via HD entertainmentsites en voor het bewerken van familiefoto’s en –video’s. PC’s met VISION-technologie zijn geoptimaliseerd voor activiteiten met video, digital media en content-creatie. Cannes en het Cannes Film Festival bieden een onweerstaanbare omgeving om de technologische toppositie van AMD op het gebied van graphics en visuele ervaringen te tonen met de VISION-technologie van AMD.
 

Wie:

Senior vicepresident en CMO bij AMD, Nigel Dessau, en Alberto Bozzo, Corporate vicepresident van de regio EMEA, worden in Cannes vergezeld door belangrijke zakelijke partners, klanten en de wereldpers bij het demonstreren van de systemen met VISION-technologie van AMD. Daarnaast zal AMD een korte film onthullen met daarin Miki Manojlovic, een wereldberoemd acteur die heeft geschitterd in twee films die een Palme D’Or hebben gewonnen, om de VISION-technologie van AMD te vieren.
 

Bronnen:

https://links.amd.com/cannes

https://links.amd.com/VisionCast

https://www.youtube.com/watch?v=b2kiHxQXT0s

Over AMD

Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) is een innovatief technologiebedrijf dat zich richt op het samenwerken met technologiepartners om zo de volgende generatie computer- en grafische oplossingen voor de werkplek, thuis en voor ontspanning te creëren. Kijk voor meer informatie op https://www.amd.com.

AMD, het AMD Arrow-logo en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Andere namen zijn uitsluitend bestemd voor informatieve doeleinden en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
AMD Public Relations
Stephan Schwolow, +49 89 450 53 136

Stephan.Schwolow@amd.com

Ticker_symbol NYSE:AMD

Deel: ' AMD en zakelijke partners op rode loper van Cannes '


Lees ook