Spectra T950 slaat 24.000 uur aan op bestanden gebaseerde inhoud van televisieprogramma’s op in minder ruimte

Spectra T950 slaat 24.000 uur aan op bestanden gebaseerde inhoud van televisieprogramma’s op in minder ruimte

AMSTERDAM & BOULDER, Colorado--(BUSINESS WIRE)-- 20090914 --

Spectra Logic, een toonaangevend vernieuwer van intelligent geïntegreerde oplossingen voor gegevensbescherming, heeft vandaag aangekondigd dat Discovery Communications, de wereldleider van non-fictie mediabedrijven en moederbedrijf van televisienetten zoals Discovery Channel en Animal Planet, heeft gekozen voor een Spectra® T950 tapedata-archief/bibliotheek om de beschikbaarheid van hun gegevens en de efficiëntie van hun datacentrum in hun Latijns-Amerikaanse activiteiten, gevestigd in Miami, Florida, te verbeteren. Discovery koos de Spectra T950 omdat deze erg gemakkelijk in gebruik is, veel ruimte bespaart en de productieve tijd maximaliseert doordat het reserve bibliotheekcomponenten op locatie op kan slaan voor eenvoudige installatie naarmate nodig.

Met programmering in 35 talen en in meer dan 175 landen en gebieden wereldwijd, archiveert Discovery Communications meer dan 24.000 uur MPEG2 videocontent. Net als veel bedrijven met grote datavolumes, beperkte ruimte en hoge operationele vereisten had Discovery een efficiënte, in hoge mate beschikbare gegevensoplossing nodig. Met de oplossing van Spectra Logic is het bedrijf in staat de taak op slechts 6 vierkante meter —of ongeveer vijf vloertegels rechtop – datacentrumvloerruimte - en met lagere energievereisten te voltooien. De Spectra T950 bibliotheek verbruikt gemiddeld 61 procent minder datacentrumvloerruimte door intelligent gebruik van de binnenruimte, en heeft 63 procent minder stroom nodig dan de concurrenten.

“Ons nieuwe Spectra Logic archief is altijd beschikbaar, en de op bestanden gebaseerde omgeving heeft zowel de productiviteit als de efficiëntie van ons opslagproces verbeterd,” aldus Joe Walker, vice president of engineering, Discovery Communications. “De Spectra T950 biedt een hoge dichtheid, superieure technologie en een programma voor vervangen van onderdelen op locatie voor maximum productieve tijd.”

De Spectra T950, met 2.200 LTO-4 cartridges, werd in januari 2009 geïnstalleerd en biedt een schaalbaar, modulair, robuust archiefsysteem dat gemakkelijk tegemoet komt aan groeivereisten bij een minimum aan vloerruimte.

“Spectra Logic gaat door met het investeren in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe, geavanceerde producten en kenmerken om beter tegemoet te komen aan de behoeften van de media- en amusementsmarkt,” aldus Hossein ZiaShakeri, Spectra Logic’s senior vice president of strategic alliances and business development. “Kenmerken als Media Lifecycle Management, Hardware Health Monitor, en Assisted Self Maintenance bieden proactieve tools om content van klanten te beschermen en de beschikbaarheid van gearchiveerde gegevens te maximaliseren. Onze voortdurende toewijding aan betrouwbaarheid en beschikbaarheid maakte van Spectra Logic de geprefereerde leverancier van archiefsystemen voor digitale middelen voor honderden radio-/televisiebedrijven wereldwijd.”

Over Spectra Logic Corporation

Bij Spectra Logic definiëren, ontwerpen en leveren wij innovatieve gegevensbescherming door middel van magneetband, deduplicatie en op disk gebaseerde back-up-, herstel- en archiefopslagoplossingen. Door innovatie te bevorderen blijven we de verwachtingen van de gegevensbeschermingsmarkt uitdagen met intelligente, geïntegreerde en eenvoudig te gebruiken back-up en archiveringstechnologieën. Gedurende ons 30-jarig bestaan hebben we uiterst compacte opslag geboden met grote capaciteit en ongeëvenaarde service en ondersteuning aan klanten over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op www.SpectraLogic.com.

Spectra en het Spectra Logic-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Spectra Logic Corporation. Alle rechten wereldwijd voorbehouden. Alle andere handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Spectra Logic
Leigh Grace, 704-231-9789
leighg@spectralogic.com
www.Twitter.com/spectralogic
of
IGNITE Consulting
Kathleen Sullivan, 303-439-9365
Melissa Hourigan, 720-988-3856

spectralogic@igniteconsultinginc.com

Deel: ' Discovery Communications kiest voor Spectra T950 tapedata-archief '
Lees ook