Kanguru Solutions verenigt zich met BitDefender voor immuniseren van gecodeerde Flash Drives

MILLIS, Mass.--(BUSINESS WIRE)-- 20100223 --

Kanguru Solutions, fabrikant van veilige, draagbare IT-opslagoplossingen en BitDefender, prijswinnaar en leverancier van anti-malware veiligheidsoplossingen, zijn samengegaan voor het leveren van antivirusbeveiliging van wereldklasse aan de beveiligde Kanguru Defender Elite flash drives.

Met dit strategische partnerschap verenigt zich de expertise van twee toonaangevende leveranciers van gegevensveiligheid voor het creëren van de veiligste beheerbare flash drives ter wereld.

De Kanguru Defender Elite is een uiterst beheerbare, gecodeerde flash drive. Deze maakt gebruik van 256-bit AES hardwarecodering, is waterdicht gezekerd en kan op afstand vanuit iedere plek ter wereld worden beheerd. Hierbij wordt verzekerd dat het apparaat aan ondernemingsbeleidnormen voldoet.

De veiligheid van de Defender Elite wordt nog verder verzekerd door de toevoeging van BitDefender’s antivirusbeveiliging via real-time virus en malware scanning. Met deze anti-malware eigenschappen kan de drive niet worden gebruikt voor de onvoorziene verspreiding van kwaadaardige programma's naar host computers.

"Onbeveiligde flash drives zijn dragers geworden voor het verspreiden van malware naar computers," verklaarde Peter Laakkonen, general manager OEM en technologische keuring bij BitDefender. "Ons partnerschap met Kanguru en het gebruik dat zij gaan maken van de BitDefender’s technologie, zal het beveiligingsniveau van de flash drives van Kanguru nog verder uitbreiden en verhogen. Hiermee wordt een definitief einde gemaakt aan het binnenkomen van eventuele verdere bedreigingen op de computer van de gebruiker."

“De Kanguru Defender Elite beschermt niet alleen uw gegevens, maar behoedt ook uw computer tegen gevaar,” aldus Noah Manders, product manager bij Kanguru Solutions. “Onze klanten hoeven zich nergens om te bekommeren, want als onze drives op hun computers worden aangesloten, weten zij dat deze geen ongewenste virussen of malware met zich mee brengen.”

Dit partnerschap is de meeste recente toevoeging van Kanguru aan haar lijst van veiligheidsoplossingen voor flash drives. Naast de antivirusbeveiliging van BitDefender, biedt Kanguru ook robuuste afstandsbeheer-, verbinding- en actualiseringdiensten, door middel van USB-apparatuurcontrole die volledig op hun hardware gecodeerde, waterzekere flash drives is gericht.

Over Kanguru

Kanguru Solutions ontwikkelt en vervaardigt ´s werelds meest beheerbare en veilige flash drives voor gebruik door regeringen en ondernemingen op ieder niveau. Pionier in draagbare computeropslag, biedt Kanguru aan de klant aangepaste oplossingen die ontworpen zijn ten dienste van de veiligheidsbehoeften van individuele bedrijven. Kanguru werd in 1992 opgericht in Massachussets en bouwt al bijna twee decennia lang hoge kwaliteit computeropslag, DVD en hard drive duplicators. Voor meer informatie over Kanguru Solutions, ga naar de website op www.kanguru.com.

Over BitDefender

BitDefender is de uitvinder van één van de snelste en meest effectieve, internationaal gecertificeerde beveiligingssoftware die op de markt bestaat. Sinds haar oprichting in 2001 heeft BitDefender voortdurend de toon aangegeven en nieuwe normen gesteld voor een proactieve beveiliging. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot de anti-malware vernieuwer bij uitstek. BitDefender biedt bescherming aan tientallen miljoen thuis- en bedrijfsgebruikers ter wereld - die onbekommerd hun digitale apparatuur aan hen overlaten omdat zij weten dat deze beveiligd zal zijn. De oplossingen van BitDefender worden via een wereldwijd netwerk gedistribueerd door middel van een verspreiding met toegevoegde waarde en partnerdoorverkoop in meer dan 100 landen ter wereld. Meer informatie over BitDefender en haar producten zijn beschikbaar in de perskamer voor veiligheidsoplossingen van het bedrijf. Ook wordt op BitDefender's website www.malwarecity.com achtergrondinformatie verschaft met de meest recente updates over beveiliging zodat gebruikers geïnformeerd blijven in de dagelijkse strijd tegen malware.

Foto's/Multimedia Galerij beschikbaar op: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6189335&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Kanguru
Emmett Jorgensen, 508-376-4245 ext. 203
emmettj@kanguru.com
of
Horn Group voor BitDefender
Dan Wire, 415-905-4059

dan.wire@horngroup.com

Deel: ' Kanguru en BitDefender immuniseren samen gecodeerde Flash Drives '
Lees ook