Spectra Logic verdubbelt capaciteit en geheugen van high-performance disk

De Spectra nTier700 levert tot 120 TB diskopslag in slechts 4U rackspace

BOULDER, Colorado--(BUSINESS WIRE)-- 20100506 --

Spectra Logic, dat reeds 30 jaar actief is op het gebied van gegevensopslaginnovatie, heeft vandaag de verkrijgbaarheid aangekondigd van de 120 terabyte (TB) Spectra® nTier700 diskapparatuur. Met de toevoeging van 2 TB drives in de nTier700, continueert Spectra zijn vooraanstaande positie op het gebied van high capacity opslag voor backup en archiveren. Klanten kunnen nu 120 TB aan opslag bereiken en hebben 16 gigabyte (GB) aan geheugen beschikbaar voor het maken van een backup en het archiveren van toepassingen die lokaal draaien op de 4U nTier700, voor slechts $1 per GB.

“Met de nieuwe high capacity 2 TB drives, biedt het nTier700 platform een extreme schaalbare high-density backup- en archiveringsoplossing voor aanzienlijk lagere kosten per gigabyte”, aldus Molly Rector, vice president of marketing and product management van Spectra Logic. “Bovendien zijn Spectra’s nTier disks de enige geïntegreerde disk- en toepassingsplatformen die directe integratie bieden met tape voor langetermijn-backup en opslag.”

De Spectra nTier700 kan worden geconfigureerd met tot zes opslagblades, elk met 10 drives. Blades kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan de nTier700 apparatuur als de capaciteitsbehoeften stijgen en kunnen worden geconfigureerd met 1 TB of 2 TB drives om de capaciteit te laten toenemen in stappen van 10 TB of 20 TB, voor een maximumcapaciteit van 120 TB in één 4U chassis. De geïntegreerde toepassingsserver kan worden gebruikt voor het hosten van backup- en archieftoepassingen. Hij functioneert dan als de mediaserver, om een complete toepassingsmediaserver te bieden naast kosteneffectieve, high-density diskopslag in één apparaat.

De hogere capaciteit drives van Spectra nTier700 zorgen voor meer flexibiliteit in snelgroeiende data-omgevingen. Het biedt hoge betrouwbaarheid, efficiënte remote data replicatie en ondersteuning voor backup- en archieftoepassingen, waaronder deduplicatie, replicatie, disk-to-tape backup, gelaagde opslagdiensten en backupsoftwaretoepassingen voor continue gegevensbescherming.

De nTier700 is compatible met alle belangrijke archief- en backupsoftwaretoepassingen waaronder ondermeer: BakBone NetVault, CA ArcServe en BrightStor, CommVault Simpana, IBM Tivoli Storage Manager, Legato Networker, QStar Archive Management, Symantec Backup Exec en NetBackup, Syncsort Backup Express en XenData Digital Archive.

Verkrijgbaarheid

De Spectra nTier700 met 2TB drives is vandaag verkrijgbaar. De Spectra nTier700 biedt “plug and play” upgrading zonder dat een aanvullende licentie of software nodig is. Extra geheugen kan worden aangeschaft als optie, ter ondersteuning van de op ISV gebaseerde deduplicatiefunctionaliteit.

Tweet dit: #SpectraLogic verdubbelt capaciteit en geheugen van high-performance nTier700 diskapparatuur https://bit.ly/dd7MTM

Over Spectra Logic Corporation

Bij Spectra Logic definiëren, ontwerpen en leveren we vernieuwende gegevensbescherming door middel van tape, deduplicatie en disk-backup, herstel- en archiveringsoplossingen. Door vernieuwing te stimuleren overtreffen wij de verwachtingen van de gegevensbeschermingsmarkt met intelligente, geïntegreerde en gebruiksvriendelijke backup- en archiveringstechnologieën. Al 30 jaar lang leveren we high-density, functierijke opslagoplossingen en bieden we een ongeëvenaarde dienstverlening en ondersteuning aan klanten over de hele wereld. Bezoek voor meer informatie www.SpectraLogic.com.

Spectra en het Spectra Logic logo zijn geregistreerde handelsmerken van de Spectra Logic Corporation. Alle rechten voorbehouden, wereldwijd. Alle andere handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Spectra Logic
Leigh Grace, 704-231-9789
leighg@spectralogic.com
www.Twitter.com/spectralogic
of
IGNITE Consulting
Kathleen Sullivan, 303-439-9365
of
Linda Dellett, 303-439-9398

spectralogic@igniteconsultinginc.com

Deel: ' Spectra Logic verdubbelt capaciteit en geheugen high-performance disk '
Lees ook