Epson brengt Discproducer PP100 op de markt


VAALS, 20080229 -- Met de Discproducer PP100 debuteert Epson succesvol op het gebied van CD/DVD productie. Met 6 aparte inkttanks produceert het systeem concurrentieloos in bewezen Epson kwaliteit meer dan 1000 afdrukken per inktset. De Epson Discproducer PP100 wordt gedistribueerd door Incom Storage B.V.

Met de Discproducer PP100 debuteert Epson als producent van automatische CD/DVD productie systemen. Met de ervaring in het produceren van CD/DVD printers en precisierobots werd een systeem ontwikkeld die zijn gelijke niet kent.

De kwaliteit van een productie systeem voor het branden en printen van Cd's en Dvd's wordt door de precisie en het samenspel van print technologie, software en robot bepaald. Epson is de enige fabrikant die zowel inkjetprinters als precisierobots voor de industrie ontwikkeld. Deze twee technologien worden hier tot een uniek professioneel product verenigd.

De solide stofvrije behuizing verzekert u van een lange levensduur, met een intutieve bediening en bewaking. Men heeft een bereik van 1000 printbare media per inktset. De Micro Piezo(TM) technologie met zes kleuren werd op de WaterShield(TM) media van marktleider Taiyo Yuden afgestemd. Deze combinatie zorgt voor fantastische, briljante en levensechte afdrukken, die bovendien veeg en watervast zijn. Maar ook media van ander fabrikanten waaronder Sony kunnen gebruikt worden.

De grote en gescheiden kleuren cartridges worden alleen dan omgewisseld wanneer de inkt is verbruikt. De gepatenteerde AcuGrip(TM) robot zorgt ervoor dat slechts n disc wordt opgepakt en daarmee schade aan de drive vermeden. Zowel aanschafprijs alsook het lage inktverbruik zorgen voor een zeer gunstige TCO.

De Epson Discproducer(TM) verwerkt tot 100 cd's/dvd's in een cyclus en produceert afhankelijk van het datavolume 30 media per uur. Als systeem voor kleinere series is het prima geschikt om jaar na jaar duizenden media te produceren.

Naast de stand-alone versie van de Epson Discproducer(TM) ontwikkelt Epson ook een netwerk versie die over aanvullende veiligheids functies beschikt. Deze zal einde 2008 beschikbaar zijn.

De Discproducers van Epson worden in Nederland gedistribueerd door Incom Storage B.V. Incom Storage B.V. is de onafhankelijke distributeur voor producten en oplossingen op het gebied van opslag- en duplicatiesystemen.

Aanvullende informatie en een datasheet van de Epson Discproducer PP100 is te verkrijgen op de website www.pp100.nl.

Over Incom Storage B.V.
Incom Storage B.V. is als onderdeel van de Europese Incom groep de onafhankelijke distributeur voor producten en oplossingen op het gebied van opslag- en duplicatiesystemen.

Zodra het draait om storage management, data backup, archivering of data-publishing en duplicatie is Incom de juiste partner. In nauwe samenwerking met fabrikanten zoals AMI, ATTO, Bridgehead, COMEX, DISC, Enigma, Epson, Focus, H&S, JVC, N-TEC, PoINT, Qstar en Rimage wordt het complete gamma van snelle en grote opslagsystemen aangeboden.

Sinds 1986 op de markt is INCOM een betrouwbare partner voor systeemhuizen en integrators in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en de Benelux.


Deel: ' Epson brengt Discproducer PP100 op de markt '
Lees ook