GSA organiseert derde Israel Executive Forum in Tel Aviv

In het programma ligt de nadruk op wereldwijde mogelijkheden voor de Israëlische halfgeleiderindustrie

SAN JOSE, Californië (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20100420 --

De Global Semiconductor Alliance (GSA), woordvoerder van de mondiale halfgeleiderindustrie, kondigt het derde jaarlijkse Israel Executive Forum aan, dat zij samen met ChipEx2010 organiseert. Het forum zal plaatsvinden op 4 mei 2010 in het Hilton Hotel in Tel Aviv.

Ter ondersteuning van de Israëlische halfgeleiderindustrie brengt de GSA industrieleiders uit Noord-Amerika en Europa bijeen om te spreken over de wereldwijde mogelijkheden op het gebied van siliciumontwerp. De deelnemers zullen hun licht vooral laten schijnen op de mondiale toeleveringsketen, om zo de halfgeleiderindustrie in Israël te stimuleren haar activiteiten wereldwijd te blijven uitbreiden en bevorderen. Dit jaar brengt de GSA een dynamische groep industrieleiders bijeen, die zich zullen buigen over zaken als het herdefiniëren van het gieterijmodel, de uitdaging van het op de markt brengen van complexe ontwerpen, de toekomst van EDA en de rol van EDA in SoC-ontwerpen (system-on-chip).

Tot de belangrijkste sprekers behoren:

  • Dr. Mojy Chian, Senior Vice President, Design Services and Enablement van GLOBALFOUNDRIES
  • Dr. Lucio Lanza, Managing Partner van Lanza Tech Ventures
  • Maria Marced, President van TSMC Europe

De GSA presenteert een stimulerend panel, onder voorzitterschap van Dr. Lanza. Dit panel zal zich buigen over De toekomst van EDA.

Tot de leden van het panel behoren:

  • Behrooz Abdi, Executive Vice President and General Manager van NetLogic Microsystems, Inc.
  • Charlie Cheng, Chief Executive Officer van Kilopass Technology, Inc.
  • Jack Harding, Chairman, President and Chief Executive Officer van eSilicon Corporation
  • Patrick Henry, President and Chief Executive Officer van Entropic Communications Inc.
  • Gary Smith, Chief Executive Officer van GarysmithEDA Research Firm

Inschrijving

Bij de inschrijving wordt voorrang verleend aan executives op c-niveau en vice-presidents Operations and Engineering van halfgeleiderbedrijven, evenals aan vennoten en directeuren uit de Israëlische gemeenschap van risicokapitaal verstrekkende organisaties.

Klik op de volgende koppeling als u zich wilt inschrijven: https://www.chipex.co.il/eng/htmls/contact.aspx.

Sponsors en ondersteunende organisaties

GSA wil de sponsors van dit jaar bedanken voor hun blijvende steun aan dit jaarlijkse evenement, zoals eSilicon Corporation, sponsor van het VIP-diner, Mentor Graphics Corporation, sponsor van de VIP-ontvangst, de algemene sponsors GLOBALFOUNDRIES en TSMC en mediasponsor Business Wire.

Over GSA

De Global Semiconductor Alliance (GSA) heeft als missie de groei van de wereldwijde halfgeleiderindustrie te stimuleren en het rendement van het geïnvesteerde vermogen in deze sector te vergroten door te werken aan een effectiever ecosysteem zonder productiefaciliteit. De GSA wil dit bereiken via samenwerking, integratie en innovatie. Het pakt de uitdagingen in de toevoerketen – zoals IP, EDA en het fabriceren, testen en verpakken van siliciumwafels – aan, om zo tot industriebrede oplossingen te komen. Door het bieden van een platform voor wereldwijde samenwerking identificeert en benoemt de GSA marktkansen, stimuleert en ondersteunt ondernemerschap en biedt de leden uitgebreide en unieke marktintelligentie. De leden zijn bedrijven uit de gehele toevoerketen, afkomstig uit 25 landen over de hele wereld. www.gsaglobal.org

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Global Semiconductor Alliance
Nicole Bowman, 972-866-7579 doorkiesnummer 129
Senior Marketing Manager

nbowman@gsaglobal.org

Deel: ' GSA organiseert derde Israel Executive Forum in Tel Aviv '


Lees ook