Booktop M1305: Het nieuwe concept: Laptop + Desktop = Booktop


Het innovatieve docking-station geeft de M1305 grafische prestaties die vergelijkbaar zijn met een desktop computer

HEEMSTEDE, 20100114 -- Gigabyte lanceert de nieuwe GIGABYTE Booktop M1305, een ultradunne laptop met een 13,3 inch scherm, voorzien van het nieuwste besturingssysteem Windows 7 en een uniek innovatief docking-station. De in het docking-station ingebouwde nVidia grafische processor en een HDMI-aansluiting, geven de M1305 grafische mogelijkheden vergelijkbaar met die van een desktop computer.

De laatste telg uit de Booktop-serie van Gigabyte is het vervolg op het M1022-laptop die begin 2009 werd gelanceerd en waarmee de trend werd gezet voor het herdefiniren van de manier waarop laptops vandaag de dag gebruikt worden.

Na de succesvolle introductie van de Booktop-serie, waarin de voordelen van een laptop en een desktop gecombineerd worden, richtte het research & development-team van Gigabyte zich op de ontwikkeling van deze nieuwe M1305.
Door het lanceren van de Booktop M1305 brengt Gigabyte het concept "Booktop = laptop + desktop" naar het volgende innovatieniveau.

De combinatie van laptop en docking-station met gentegreerde grafische processor stelt de gebruiker in staat om te genieten van zowel mobiel gemak als de mogelijkheid om de laptop thuis als desktop te gebruiken met randapparatuur die direct op het docking-station aangesloten kan worden en zo de functionaliteit vergroot.

Naast de uitstekende specificaties van de laptop zelf, heeft het docking-station een krachtige nVidia GeForce grafische processor: een desktop grafische processor die garant staat voor een rijke multimedia-ervaring.
De ingebouwde nVidia grafische processor is niet alleen krachtig genoeg om het afspelen van elke HD-film in hoge kwaliteit mogelijk te maken, maar stelt gebruikers ook in staat om de nieuwste, veeleisende 3D-games te spelen.
Diverse audio en video uitgangen op het docking station, waaronder een HDMI-poort, stellen u in staat om de Booktop aan te sluiten op een home cinema set en een groot extern beeldscherm met HD-resolutie, voor geweldige beeld- en geluidsensatie in uw huiskamer.

Ultradun*Ultralicht*Ultralange batterijduur
De geavanceerde functionaliteiten van de M1305 Booktop zitten verpakt in een ultradunne, stijlvolle en lichte behuizing, met een LCD-scherm voorzien van LED-achtergrondverlichting voor meer helderheid, en een resolutie van 1366x768 beeldpunten.

Gecombineerd met de laatste Intel ultra-low voltage-processor komt de M1305 tot een maximale efficintie in het stroomgebruik.

De M1305 is op zijn dikste punt slechts twee centimeter hoog.

In de "Flexibay" kan een verwisselbare optische schijf, of een tweede batterij worden geplaatst. Hierdoor wordt de batterijduur tot wel 10 uur verlengd. Een hele dag mobiel werken.

De M1305 is voorzien van doordachte data- en toegang-beveiligingfuncties, waaronder herkenning van vingerafdrukken en gezichtskenmerken door middel van biometrische technologie, voor sneller en veiliger inloggen.

De Booktop is ook voorzien van de door Gigabyte zelf ontwikkelde Smart Manager-software, die een aantal verschillende systeemtools samenbrengt in n enkele intutieve gebruikersinterface. Hiermee is het beheren van persoonlijke instellingen uiterst eenvoudig en altijd maar n klik verwijderd.

Een andere, door Gigabyte ontwikkelde, functie is de Battery Check. Door simpelweg de rechtermuisknop van het mouse pad ingedrukt te houden wanneer het laptop is uitgeschakeld, krijgt u informatie over de batterijstatus.

Met een, optioneel gentegreerde, 3G/HSDPA-module heeft u met de M1305 Booktop de beschikking over breedband internet voor supersnelle toegang tot het internet, waar u ook bent.
Tot slot zijn, dankzij het modulaire ontwerp van de M1305, eenvoudig en snel uitbreidingen van de harde schijf en het geheugen mogelijk.

Meer informatie over deze geweldige GIGABYTE M1305 laptop? Bezoek onze website: www.gigabyte-laptops.nl
Of bel de officile importeur : AVT bv Heemstede op 023 - 5294344

Over Gigabyte
Gigabyte is gevestigd in Tapei, Taiwan en staat bekend als een internationaal vooraanstaand merk in de IT-sector, met werknemers en distributiekanalen in vrijwel ieder land. Gigabyte is opgericht in 1986 en begonnen als onderzoeks- en ontwikkelingsteam. Sindsdien is het bedrijf wereldwijd marktleider geworden op het gebied van moederborden. Naast moederborden en grafische acceleratoren, heeft GIGABYTE haar productportfolio uitgebreid naar laptops en desktopcomputers, digitale toepassingen voor home entertainment, netwerkservers, communicatietechnologie, mobiele en handheldapparaten. Het bedrijf levert hiermee diensten op ieder gebied van het dagelijks leven, zowel thuis als op het werk. "Upgrade Your Life" is het doel van GIGABYTE, dankzij de meest innovatieve ontwerpen en de beste kwaliteit en diensten.
Bezoek voor meer informatie de website van Gigabyte: www.gigabyte.com.tw

Over AVT bv
AVT bv, gevestigd te Heemstede, is al meer dan 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in innovatieve producten voor mobiliteit en communicatie. Advance Technology (dochter van AVT bv) beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet pc's en mobiele oplossingen. Zo vertegenwoordigt zij o.a. de merken Advance, Flybook en Gigabyte.
AVT is tevens door Gigabyte aangesteld als het officile, gecertificeerde, service center voor de Benelux.


Deel: ' Booktop M1305 Het nieuwe concept Laptop + Desktop = Booktop '
Lees ook