De Gigabyte inNote i1320: d professionele laptop


Topprestaties in innovativiteit, vormgeving en techniek

HEEMSTEDE, 20100211 -- GIGABYTE lanceert een krachtige nieuwe laptop: de Gigabyte i1320. Een ultradunne laptop met een 13,3 inch LED-verlicht LCD-scherm, voorzien van het nieuwe Windows 7-besturingssysteem en een slank en professioneel uiterlijk. De processor maakt gebruik van de nieuwste energiebesparende technologie van Intel. Optioneel is een innovatief docking-station, dat de i1320 veel extra aansluitmogelijkheden en gebruikersgemak geeft.

De laatste telg uit de GIGABYTE-laptopfamilie volgt op de onlangs gelanceerde M1305-laptop, de trendzetter voor het hedendaagse mobiele werken: Laptop + Desktop = BookTop

Ultradun, ultralicht en ultra-efficinte batterijduur
Gigabyte verpakt de geavanceerde functionaliteit van de i1320 in een ultradunne, stijlvolle en lichte behuizing. Nauwelijks dikker dan 2 cm en slechts 1,5 kg bezet de GIGABYTE i1320 de koppositie van de 13,3" portableklasse.

Het Metallic Mesh-Mix-ontwerp, een opmerkelijk uiterlijk van verfijnde gaasstructuur op de bovenkap, gecombineerd met een solide behuizing, geeft een nieuwe betekenis aan het begrip stijlvol en professioneel uiterlijk.

De combinatie van de laatste ULV (ultra-low-voltage) processoren van Intel en de LED-technologie in het LCD-scherm biedt de i1320 de hoogste mate van energie-efficintie en mobiele kracht.

De technologie van GIGABYTE is erop gericht om producten te ontwerpen die aan de gebruiker denkt. Vandaar dat de i1320 voorzien is van meerdere functies die zowel "meedenkend" als functioneel zijn. Het "Configuration Center" is een centrale applicatie waarmee de gebruiker totale controle heeft over de verschillende onderdelen van het systeem. Het biedt een snelle en eenvoudige toegang tot de instellingen van de laptop die de gebruiker helpen om de levensduur van de batterij te optimaliseren, de prestaties te verbeteren en de algehele beleving van de laptop te verrijken.

Een speciale "G-sensor" (bewegingssensor) en de "SmartDisk" harde schijftechnologie, beschermen uw waardevolle gegevens. De "Always-Aware Hard-Disk" -applicatie beschermt de harde schijf tegen beschadiging die wordt veroorzaakt door plotselinge bewegingen en harde schokken.

Nieuw bij dit type laptops is de "SmartAlarm"-anti diefstalbeveiliging. Wanneer het systeem is vergrendeld en de laptop wordt weggenomen, klinkt er een luid alarm.

De High-Definition Multimedia Interface (HDMI), een aansluiting voor audio- en videosignalen in ongecomprimeerde digitale vorm, biedt de mogelijkheid de i1320 aan te sluiten op een externe monitor of LCD-TV.

Dankzij de ingebouwde HSPA/3.5G-module heeft u nu altijd en overal toegang tot snel internet. U bent altijd online, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid van WiFi-hotspots. De 3.5G-verbinding verloopt via een mobiel breedbandnetwerk van de provider van uw keuze. Een dongel of USB-stick is niet nodig. Uw data-SIM gaat direct in de laptop.

Het optionele docking-station van de i1320, vormt de laptop om tot een desktopsysteem. Dit stelt de gebruiker in de gelegenheid om het gemak van mobiel werken te combineren met de mogelijkheid om thuis of op kantoor gebruik te maken van randapparatuur. Welke direct is aan te sluiten op het docking-station, wat voor nog meer functionaliteit zorgt.
De beschikbare aansluitingen op het docking- station, waaronder een DVI-poort, stellen gebruikers in staat om de Booktop aan te sluiten op maximaal twee externe beeldschermen voor nog meer kijkplezier.

Meer informatie over de GIGABYTE i1320 laptop? Bezoek onze website: www.gigabyte-laptops.nl
Of bel de officile importeur : Advance Technology te Heemstede op 023 - 5294344

Verkrijgbaarheid
De i1320 zal vanaf begin maart 2010 in Nederland verkrijgbaar zijn.

Prijzen
De winkeladviesprijs in Nederland is vanaf 599,- inclusief btw.
(Afhankelijk van de bestelde configuratie.)

Garantie
De garantie voor GIGABYTE Laptops is twee jaar, wereldwijd.

Over Gigabyte Upgrade Your Life
Gigabyte is gevestigd in Tapei, Taiwan en staat bekend als een internationaal vooraanstaand merk in de IT-sector, met werknemers en distributiekanalen in vrijwel ieder land. Gigabyte is opgericht in 1986 en begonnen als onderzoeks- en ontwikkelingsteam. Sindsdien is het bedrijf wereldwijd marktleider geworden op het gebied van moederborden. Naast moederborden en grafische videokaarten, heeft GIGABYTE haar productportfolio uitgebreid naar laptops en desktopcomputers, digitale toepassingen voor home entertainment, netwerkservers, communicatietechnologie, mobiele- en handheldapparaten. Het bedrijf levert hiermee diensten op ieder gebied van het dagelijks leven, zowel thuis als op het werk. "Upgrade Your Life" is het doel van GIGABYTE, dankzij de meest innovatieve ontwerpen en de beste kwaliteit en diensten. Bezoek voor meer informatie de website van Gigabyte: www.gigabyte.com.tw

Over Advance Technology
Advance Technology, gevestigd te Heemstede, is al meer dan 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in innovatieve producten voor mobiliteit en communicatie. Advance Technology (dochter van AVT bv) beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet pc's en mobiele oplossingen. Zo vertegenwoordigt zij o.a. de merken Advance, Flybook en Gigabyte. Advance Technology is tevens door Gigabyte aangesteld als het officile, gecertificeerde, service center voor de Benelux. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dennis Witjas op 023 - 529 43 44 of per e-mail: drwitjas@avtbv.nl

Hoge resolutie fotomateriaal kunt u vinden via de volgende link : home.planet.nl/~advan010/Gigabyte/i1320

inNote i1320 Specificaties
Processor Intel Core2Duo SU4100 , SU7300 of SU9400, Ultra low voltage processor
Besturingssysteem Microsoft Windows 7 Home Premium Nederlands
Chipset Mobile Intel GS45 Express Chipset
Geheugen 2GB DDRIII, 1333MHz SO-DIMM
LCD-scherm 13.3" HD Ready LCD scherm, WXGA 1366x768
Data opslag 320GB, 2.5" SATA harde schijf
Toetsenbord/muis Toetsenbord, Touch Pad
Aansluitingen 2x USB 2.0, 1x eSATA/USB combinatie poort, 1x HDMI, 1x VGA, 1x RJ45 Ethernet, Microfoon-in, Hoofdtelefoon-uit, 4-in-1 kaartlezer, netvoedingingang
Geluid HD Audio, 2x 1.5 Watt Speakers, interne microfoon
Bluetooth Bluetooth 2.1 + EDR
Webcam 1.3Megapixel Webcam
Beveiliging Kensington Lock, SmartAlarm-beveiliging met bewegingssensor
Netwerk 10/100/1000 Mbps Ethernet en WiFi 802.11b/g/n draadloos LAN
Batterij Li-ion 4-Cell, 2700 mAh
Afmetingen 337mm(b) x 216 mm(d) x 25mm(h)
Gewicht ~1.5kg (inclusief de batterij)
Aansluitingen van (optioneel) Docking-station 4x USB 2.0, 1x DVI, 1x D-sub, RJ45 Ethernet , Microfoon-in, Hoofdtelefoon-uit Netvoedingaansluiting , plaats voor CD/DVD-speler/brander


Deel: ' De Gigabyte inNote i1320 d professionele laptop '
Lees ook