QNAP verbetert haar prestaties met ′s werelds eerste INTEL® ATOM™ Processor D510 VMware® Ready Certified, All-in-one iSCSI Turbo NAS

Nieuwe 2, 4, 6, en 8 drive desktopmodellen leveren verbluffende prestaties, zijn voorzien van nieuwe Intel® Atom D510 1.66Ghz Dual-core processor, iSCSI en zijn VMware® Ready gecertificeerd

TAIPEI, Taiwan--(BUSINESS WIRE)-- 20100105 --

QNAP Systems, Inc., een vooraanstaand fabrikant van NAS-servers van wereldklasse, NVR videobewakingssystemen en op netwerk gebaseerde videospelers, heeft vandaag zijn nieuwe serie ultrahoge performance Turbo NAS servers TS-259 Pro, TS-459 Pro, TS-659 Pro en TS-859 Pro (exclusief verkrijgbaar bij QNAP) gepresenteerd die zijn gecertificeerd als compatible met VMware’s vSphere4 (ESX 4.0) virtualisatieplatform, ideaal voor het samen gebruiken van bestanden op afdelingen van bedrijven, opslag en geavanceerde servertoepassingen in de kantooromgeving. Gedeelde netwerkopslag is een essentieel onderdeel van een Cloud Computing infrastructuur. De nieuwe Turbo NAS serie is voorzien van de Intel® Atom™ D-510 dual-core processor, die buitengewone prestaties levert en uiterst betrouwbaar is voor meerdere gelijktijdig uitgevoerde taken en intensieve data-overdracht met zeer weinig energieverbruik.

"QNAP’s nieuwe bedrijfsserie Turbo NAS servers doen wat ze beloven,” aldus Richard Lee, President van QNAP Systems, Inc. “Deze nieuwe serie voorziet bedrijven van elke omvang van een stevige basis voor hun netwerkopslagbehoeften en een scala van bedrijfskritische toepassingen,” voegde Lee hieraan toe.

“Bedrijven van elke omvang hebben van vele opties voorziene NAS-systemen nodig met schaalbaarheid en interoperabiliteit om op effectieve wijze data te beheren over het netwerk,” aldus Seth Bobroff, General Manager, Intel Data Center Group – Storage. “De Intel® Atom™ processor D510 levert een flexibele architectuur voor QNAP voor het leveren van een serie NAS-systemen die de prestaties en de energie-efficiency optimaliseren in deze klasse systemen.”

De nieuwe Turbo NAS serie wordt geleverd met een nieuwe versie 3.2 van de QNAP NAS managementsoftware ter ondersteuning van een grote hoeveelheid nieuwe eigenschappen die aan de top staan van de klasse zoals iSCSI, SPC-3 Persistent Reservation voor clustering en MPIO en MC/S. Nieuwe DFS-ondersteuning (map aggregatie), importeren van een gebruikerslijst, op maat te maken ‘daylight saving time’, de volgende generatie Internet Protocol, IPv6, zijn ook geïnstalleerd voor toekomstige netwerkontwikkeling. QNAP’s Web File Manager 2 wordt gekenmerkt door een geheel opnieuw ontworpen gebruikersinterface en functionaliteit voor verbetering van het delen van bestanden en bestandsbeheer. WebDAV is ook verkrijgbaar voor gebruikers om samen bestanden te delen, te benaderen en te bewerken over HTTP(S). Bovendien wordt Apple’s Time Machine backup nu ondersteund.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe zakelijke serie Turbo NAS-servers is nu verkrijgbaar via populaire commerciële distributeurs, resellers en detailhandelaars. Bezoek voor meer informatie www.qnap.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
QNAP Systems, Inc.
Vera Wang, 886-2-86982000

E-mail: qnap_enews @ qnap.com

Deel: ' QNAP presenteert INTEL ATOM Processor D510 All-in-one iSCSI Turbo NAS '


Lees ook