Mvix bedient Apple gebruiker: Multimedia Harddisk met iPod aansluiting


AMSTERDAM, 20081127 -- Voor met name Mac gebruikers was het tot nu toe behelpen als het ging om het afspelen van video's vanaf de computer op de televisie. Juist de ondersteuning van verschillende videoformaten blijkt vaak een heet hangijzer. Met de lancering van de MvixPVR Multimedia Harddisk biedt Mvix vanaf nu een unieke oplossing voor zowel de PC als Mac gebruiker. Dé ultieme speler om digitale films, homevideo's, foto's en muziek direct af te spelen op de televisie vanaf de PC, een Mac of een iPod.

De MvixPVR is een draadloze Multimedia Harddisk die alle gangbare digitale audio- en videoformaten probleemloos afspeelt op de televisie. De MvixPVR beschikt over tal van mogelijkheden die het bekijken en beluisteren van alle digitale bestanden sterk vereenvoudigen. Of de mediabestanden nu op de PC, Mac, iPod of interne harddisk van de MvixPVR speler zelf staan, met behulp van de meegeleverde afstandsbediening worden ze rechtstreeks afgespeeld op de televisie. Als Multimedia Harddisk heeft de MvixPVR een opslagcapaciteit tot maarliefst 1.000GB. Buitenshuis kan op iedere willekeurige computer met een internet verbinding toegang worden verkregen tot de MvixPVR. Films, homevideo's en foto's kunnen dan op afstand worden bekeken. `Voor de prijs van een iPod dock levert Mvix een complete media oplossing met een fantastische gebruikerservaring' aldus Mark Appel, Managing Director van Mvix Benelux.

Iedere MvixPVR wordt net zoals alle andere Mvix producten GEBRUIKSKLAAR geleverd en werkt direct uit de verpakking. De 0900-MVIXHULP* telefoon kan worden gebeld voor eventuele hulp bij de installatie thuis. Een MvixPVR Mediaspeler in combinatie met een MvixBOX Internet Harddisk biedt talloze mogelijkheden waarbij alle mediabestanden staan opgeslagen op één centrale plek binnenshuis.

De MvixPVR is in de tweede helft van december leverbaar in Nederland en België. Consumentenprijzen starten bij ¤ 289,00 inclusief B.T.W. voor de Mediaspeler uitvoering. De MvixPVR beschikt over uitgebreide functionaliteiten. Kijk voor meer informatie en de verkooppunten op www.mvixbenelux.com.

* kosten voor de 0900-MVIXHULP lijn bedragen ¤ 0,45 per minuut in Nederland, in België is het nummer 0900-40736 en bedragen de kosten ¤ 0,50 per minuut


Deel: ' Mvix bedient Apple gebruiker Multimedia Harddisk met iPod aansluiting '
Lees ook