Stijgende vraag consument naar de Goodmail Trust Icon – Een foutloze visuele manier om legitieme mail te identificeren

Onderzoek Messaging Anti-Abuse Working Group onderstreept behoefte consument aan 100 procent legitieme en veilige e-mail

MOUNTAIN VIEW, Californië--(BUSINESS WIRE)-- 20090717 --

Goodmail Systems, de bedenker van CertifiedEmail™, de standaard op het gebied van betrouwbare e-mail in de e-branche, reageerde op de resultaten van het onlangs gepubliceerde onderzoek van de Messaging Anti-Abuse Working Group (MAAWG) en gaf aan dat de ondervraagden zich baseren op verschillende signalen om de legitimiteit van een e-mail te bepalen.

De ondervraagden werd gevraagd welke signalen zij gebruiken om aan te geven dat een e-mail legitiem is. Over het geheel genomen kijkt bijna 70 procent van de respondenten naar de naam van de afzender, gevolgd door 45 procent die naar de onderwerpregel kijkt. Andere visuele indicaties werden belangrijk gevonden door 20 procent van de ondervraagden. Het rapport is gebaseerd op 800 interviews met computergebruikers in de Verenigde Staten en Canada die zegden dat ze geen “veiligheidsexperts” waren en die e-mailadressen gebruikten die niet worden beheerd door een professionele IT-afdeling.

“Alleen omdat je de naam van de verzender herkent is nog geen garantie dat de e-mail afkomstig is van de werkelijke, legitieme verzender,” aldus Goodmail Chairman en Chief Executive Officer, Peter C. Horan. “Alleen Goodmail garandeert de authenticiteit van een verzender via een visueel pictogram dat volledig vertrouwen geeft dat een boodschap veilig is om te lezen, waardoor de consument daar niet meer naar hoeft te raden. We bewonderen de inspanningen van MAAWG om de consument te beschermen en zijn er trots op tot de financiers ervan te behoren.”

Goodmail’s geheel nieuwe visie was het beschermen van de consument tegen slechte mail, zoals virussen, spam en phishing-mail, door het benadrukken van veilige en betrouwbare boodschappen. Erkenning en vertrouwen van de consument en een groeiende vraag naar Goodmail’s in de inbox zichtbare Blue Ribbon Envelope Trust Seal pictogram is gebaseerd op het gebruik ervan door een groot aantal van de meest succesvolle commerciële en non-profitorganisaties in de wereld, zeven van de Top 10 Internet Service Providers en de Top 20 Email Service Providers.

Het volledige, 61 pagina’s tellende rapport “A Look at Consumers’ Awareness of Email Security and Practices” is beschikbaar op de MAAWG Web site.

Over Goodmail Systems

Goodmail Systems is de bedenker van CertifiedEmail™, de standaard in de branche voor betrouwbare e-mail. CertifiedEmail levert een veilig en betrouwbaar middel voor consumenten om op een gemakkelijke manier authentieke e-mailboodschappen te identificeren van legitieme commerciële en non-profit verzenders van e-mail. Elke CertifiedEmail wordt verzonden met een cryptografisch veilig teken dat authenticiteit verzekert en wordt aangegeven in de inbox met een pictogram van een uniek envelopje met een blauw lint, waardoor consumenten visueel onderscheid kunnen maken tussen e-mailboodschappen die echt zijn en verstuurd zijn vanaf e-mailverzenders met wie zij eerder e-mails hebben uitgewisseld. Beschikbaar voor verzenders die voldoen aan strenge normen voor best practices en een laag aantal klachten, is het de enige klasse beschikbare e-mail die levering verzekert van alle opt-in e-mailboodschappen aan de inbox, waarbij links en afbeeldingen automatisch intact blijven, wat leidt tot meetbare verbeteringen in de effectiviteit van e-mail. CertifiedEmail wordt gebruikt door zeven van de landelijke top-10 e-mail mailboxproviders en door 500 commerciële, overheids- en non-profit verzenders. Het wordt in Noord Amerika en Europa ondersteund door een breed netwerk van e-mailplatforms en service providers. Ga voor meer informatie naar www.goodmailsystems.com (bedrijven) of www.certifiedemail.net (consumenten).

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6008215〈=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Goodmail Systems
Joan Powell, 650-440-3852

pr@goodmailsystems.com

Deel: ' Stijgende vraag consument naar Goodmail Trust Icon email identificatie '


Lees ook