WideXS breidt diensten rondom veiligheid uit met Beyond Security


AMSTERDAM, 20120326 -- Hostingprovider WideXS kondigde vorig jaar middels een campagne de focus op veiligheid aan. Steeds meer bedrijven zien het belang van goed beveiligde websites en applicaties als een basiscriterium. WideXS heeft nu de handen ineen geslagen met IT ontwikkelaar Beyond Security, welke zich specialiseert in diensten en producten omtrent vulnerability assesment en vulnerability management.

De samenwerking met Beyond Security, geeft WideXS de mogelijkheid om, op regelmatige basis, de veiligheid van website en applicaties van haar klanten te testen. Paul Muller, Marketing Director WideXS: “Veiligheid is enorm belangrijk en wordt steeds belangrijker. Je kunt er niet meer vanuit gaan dat je website veilig is, elke dag worden er nieuwe vulnerabilities ontdekt. Het is essentieel om je website regelmatig te scannen om tijdig op de hoogte te zijn van eventuele lekken.”

De producten van Beyond Security sluiten perfect aan op de dienstverlening van WideXS, welke al aangaf zich nu en in de toekomst nog meer te richten op veiligheid op het internet. Muller: “Als hostingprovider beheren we de infrastructuur maar daarmee ben je er niet voor wat betreft de veiligheid van websites en online applicaties. Het is de code, de programmatuur, waar vaak nieuwe ‘gaten’ in ontdekt worden. Hier zullen we samen met website ontwikkelaars en programmeurs mee aan de slag moeten.”

WideXS levert de website scans in verschillende vormen aan. Eén van de voordelen hiervan is dat de klant de optie heeft tot wekelijks scannen van haar omgeving door WideXS. Indien gewenst, kan de provider de resultaten vertalen naar oplossingen. Iedereen kan de scans bij WideXS aanvragen.


Over WideXS

WideXS is een hostingbedrijf dat sinds 1996 actief is in de markt. De in Amsterdam gevestigde onderneming levert een compleet palet aan producten en diensten voor het internet. Van standaard domeinregistraties en webhosting tot en met SSL-oplossingen en geavanceerde maatwerkoplossingen zoals cloud hosting.


Over Beyond Security

Beyond Security levert geautomatiseerde security test oplossingen welke risico’s en lekken ontdekken in netwerken, web applicaties, industrie systemen en aangepaste software, en rapporteren deze. Ze helpen bedrijven en overheden het beveiligingsmanagement te automatiseren en helpen op deze manier met het beveiligen tegen aanvallen en dataverlies. Voor meer informatie over Beyond Security of de Vulnerability Assessment Solution AVDS, kunt u contact opnemen met: press@beyondsecurity.com.

----------------------------------------------


Voor meer informatie:

WideXS Paul Muller
Tel: 020 757 0765
paul.muller(at)widexs.nl
www.widexs.nl

Social Media
www.twitter.com/WideXS
www.facebook.com/WideXS
www.linkedin.com/company/WideXS


Deel: ' WideXS breidt diensten rondom veiligheid uit met Beyond Security '
Lees ook