Hostnet introduceert .nl domein voor het leven


Uniek in de branche: .nl domeinnaam voor het leven

AMSTERDAM, 20081121 -- Hostnet biedt vanaf vandaag een unieke kans aan om een .nl domeinnaam voor het leven vast te leggen voor slechts 25. Domeinnamen worden meestal voor enkele jaren vastgelegd. Maar wat als mensen zeker weten dat ze hun domeinnaam nooit meer kwijt willen? Een domeinnaam zo waardevol vinden dat deze nooit mag verlopen? In deze behoefte voorziet Hostnet nu door de speciale actie: Levenslang een domein voor 25.

Hoe het werkt
Via de website van Hostnet: www.hostnet.nl is het mogelijk een .nl domeinnaam voor het leven te bestellen. In eerste instantie wordt de domeinnaam voor 5 jaar voor 25 vastgezet. Indien de klant na 5 jaar een webhosting- of e-maildienst op de betreffende domeinnaam heeft afgenomen, wordt de domeinnaam weer voor 5 jaar verlengd, zonder dat de klant daarvoor hoeft te betalen. Deze constructie blijft geldig voor het leven.

www.hostnet.nl/prive/hostnet/acties.php?action_id=76

Over Hostnet
Hostnet biedt al bijna 10 jaar internetdiensten aan voor de zakelijke- en particuliere markt. Mede hierdoor staat Hostnet te boek als een betrouwbare en bereikbare provider voor diensten als domeinregistratie, webhosting, virtuele servers (VPS) en dedicated servers. Hostnet heeft al meer dan 140.000 domeinnamen wereldwijd voor klanten geregistreerd en heeft voor .nl domeinnamen de op 3 na hoogste positie bij SIDN.


Zoekwoorden:

Deel: ' Hostnet introduceert .nl domein voor het leven '
Lees ook