Softshare onthult de volgende generatie van haar e-commerce integratie software

Met de nieuwe releases van Softshare Delta en Softshare ECS, is Softshare klaar voor de “middleware markt”.

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- 20090720 --

Softshare maakt bekend dat vandaag de nieuwe versies van haar data vertaler en e-commerce communicatie server producten zijn vrij gegeven. Softshare Delta 5.0 en Softshare ECS 6.0 vertegenwoordigen een duidelijke sprong voorwaarts voor Softshare’s e-commerce integratie producten.

Naast verbeteringen en nieuwe functies zijn Delta en ECS nu ook geschikt voor nieuwe toepassingen binnen de onderneming. Waar eerdere versies zich vooral specialiseerden in de integratie van e-commerce documenten (vooral EDI), vormen Delta 5.0 en ECS 6.0 samen een complete middleware oplossing. Door het toevoegen van failover, schaalbaarheid en solution management mogelijkheden om oplossingen op meerdere ECS servers te installeren en beheren, is de middleware rol gerealiseerd.

“We hebben goed gekeken naar wat mensen willen in de EAI markt en hebben ons met name gericht op de verbetering van de flexibiliteit, inzichtelijkheid en accountability” verteld Robert Fox, hoofd ontwikkeling van Softshare. “Door ons te richten op deze kenmerken hebben we niet zomaar evolutionaire producten gemaakt, maar voor Softshare zelfs revolutionair.”

Softshare Delta

Softshare Delta is een data vertaler, die vertalingen tussen vijf data formaten ondersteunt: EDI, XML, data bestanden, database tabellen en tekst. Als een any-to-any vertaler integreert Delta e-commerce documenten met de interne software toepassingen van een onderneming en integreert gegevens tussen interne applicaties.

Softshare ECS

Softshare ECS is een communicatie server die data de onderneming binnen haalt, intern verplaatst en er uit kan sturen. ECS ondersteunt alle voorkomende communicatie standaarden zoals FTP, HTTP, SMTP, POP3 en bestandssystemen.

Softshare

Softshare Inc. (www.softshare.com) en Softshare B.V. (www.softshare.nl) bieden een “multi-tier” benadering voor e-commerce die reikt van desktop EDI tot middleware. Volledig kompatibel met Softshare’s VAN, zijn de Softshare producten betrouwbaar en betaalbaar en is haar customer support altijd bereikbaar. Met kantoren in Santa Barbara, Californië en Amsterdam, ondersteunt Softshare meer dan 4000 klanten die van de verschillende e-commerce software producten, netwerk en consultancy diensten gebruik maken. Bel voor meer informatie 020-6388077 of email naar sales@softshare.com.

CONTACT:
Softshare Inc.

Joost van Leusen, 020-6388077

Deel: ' Softshare onthult nieuwe generatie e-commerce integratie software '


Lees ook