Kennisevent informatiebeveiliging en cryptografie


Uw bedrijf binnenkort ook in het nieuws? Of neemt u tijdig maatregelen?

ALMERE, 20120508 -- Spam, phishing, hackers en meer vormen van cybercrime zijn reële bedreigingen. Veel voorbeelden zijn recentelijk in het nieuws verschenen. Kwaadaardige aanvallen zijn met ruim 80% gestegen, ondanks alle activiteiten van softwaremakers. Onze omgeving wordt kritischer door opkomst van nieuwe technologieën als cloud-computing, social networking enz. Wat is de toekomst en het belang van cryptografie?

Op 7 juni a.s. organiseert Avensus Nederland voor senior management en beleidsbepalers een Kennisevent. De locatie van dit event is Kasteel Woerden.
Aan de hand van het onafhankelijk Ponemon Rapport 'Global Encryption trends en study' dd. februari 2012, wordt gekeken naar recente ontwikkelingen én delen security-specialisten hun visie op de ontwikkelingen rondom cryptografie.
 
Wanneer moet een organisatie deze stap richting de toekomst zetten?
Het gaat niet alleen meer om data- of inkomstenverlies; maar het risico op imagoschade is evenzo groot na inbreuk op IT-systemen. Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt zeker voor de beveiliging en risicobeheersing van informatie en transacties.

Het Event staat in het teken van kennis delen; zo is een gastspreker van Binnenlandse Zaken uitgenodigd, die zijn ervaring en visie rondom digitale spionage zal delen.

Voor genodigden is deelname kosteloos. Inschrijven kan via de website van Avensus
Wordt uw inschrijving gehonoreerd, dan ontvangt u een toegangskaart met persoonlijke code.
Het aantal plaatsen is beperkt.

Voor meer informatie: www.avensus.eu of bel  (0)36-5393100.


Deel: ' Kennisevent informatiebeveiliging en cryptografie '
Lees ook