Wireshark University: Troubleshooting TCP/IP Networks


Analyzing, Securing, CSI – Cyber Security Investigations/ Network Forensics Analysis, WiFi, VoIP

Hoofddorp, 20130920 -- Als officiële Wireshark Trainings Center van de Wireshark University van Laura Chappell organiseert SCOS Software bv te Hoofddorp/Nederland in November de Wireshark Troubleshooting TCP/IP networks training. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk analyse tool met meer dan 500.000 downloads per maand.

Troubleshooting TCP/IP Networks (Wireshark University)
11 – 15 November 2013 Brussel
18 – 22 November 2013 Amsterdam/Hoofddorp


De trainingen zullen worden gegeven door een Certified Trainer van de Wireshark University USA. In deze training zal worden ingegaan op het efficiënt gebruiken van Wireshark en de packet-level TCP/IP communicatie door het bestuderen van zowel het correct als verkeerd gedragen van netwerken. Een groot gedeelte van de training zal diepgaand worden ingegaan op de mogelijkheden van Wireshark. Veder zal het beoordelen van zowel normaal als abnormale communicatie patronen van de TCP/IP toepassing en de meest gangbare applicaties worden bestudeerd, zoals DHCP, DNS, FTP, Telnet, HTTP, POP en SMTP. De nadruk gedurende de training zal sterk liggen op hands-on lab oefeningen en case studies uit de praktijk. Hiermee wordt kennis opgedaan welke direct na de training gebruikt kan worden.

SCOS-trainers zijn Certified Wireshark University Trainers, lid van FBI InfraGard, het Computer Security Institute, het IEEE en het Cyber Warfare Forum Initiative. Ze spreken regelmatig op regionale, nationale en internationale evenementen op het gebied van netwerken en beveiliging.

Voor meer inlichtingen:

SCOS Software bv
www.wiresharkuniversity.nl

www.scos.nl

info@scos.nl
tel. +31 23 5685615Deel: ' Wireshark University Troubleshooting TCP/IP Networks '
Lees ook