OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award


AMSTERDAM, 20160913 -- OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de eerste keer dat OnlineSeminar meedingt naar deze internationale prijs van formaat.

‘Zeer verheugd’, is General Manager Marthijn Pieters van OnlineSeminar over deze internationale erkenning. ‘OnlineSeminar is namelijk een jong en ambitieus bedrijf, waarbij internationalisering een van belangrijkste pijlers is. Niet omdat een vestiging in New York of Berlijn wel chique klinkt, maar vooral omdat onze klanten steeds meer internationaal opereren. Het meedoen aan een internationale competitie is dus ook belangrijk voor onze zichtbaarheid. Als we deze prijs daadwerkelijk winnen is dat de kers op de taart.’

Streaming Media Europe heeft de 375 beste streaming media producten en diensten in 18 verschillende categorieën geselecteerd. Het is het enige awardprogramma in de online video industrie waarbij een publieksjury bepaalt welke producten en diensten als winnaar uit de bus komen. ‘Een uitgelezen kans’, aldus Pieters. ‘Ons hele platform is gebaseerd op de ultieme user experience. We werken dagelijks aan nieuwe interactiemogelijkheden die moeten bijdragen aan de ultieme webinar en webcast beleving. Ons nieuwe HTML5 platform biedt ongekende mogelijkheden voor gebruikers. Altijd, overal en vanaf elk apparaat. De deelnemers zijn dus altijd al onze belangrijkste maatstaf. Met deze award zijn de gebruikers aan zet om hun mening over OnlineSeminar te geven’, aldus Pieters. In de categorie beste Webcast Platform strijdt OnlineSeminar met 23 andere aanbieders.  

Streaming Media Europe is toonaangevend in de streaming media industrie. Het bedrijf bedient de streaming media industrie en community met eigen onderzoek, de nieuwste inzichten, en het belangrijkste nieuws. Daarnaast is het een belangrijke organisator van beurzen en conferenties.

Zorg dat OnlineSeminar deze prestigieuze prijs in de wacht sleept! Ga nu naar www.streamingmediaglobal.com/readerschoice en breng je stem uit.

Stemmen kan nog tot 3 oktober 2016. De finalisten, de top 3 in elke categorie, worden bekend gemaakt op 15 oktober.

[OnlineSeminar is genomineerd voor een European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform]

OnlineSeminar is genomineerd voor een European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform


Deel: ' OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award '
Lees ook