CIS-Group West bv opgericht


WEERT, 20090903 -- In opvolging van de reeds eerder genomen strategische beslissing van CIS-Group om een vestiging te openen in de Randstad is er een alliantie gesloten tussen YEMAX bv en CIS-Group. Op het gebied van ICT dienstverlening zal YEMAX bv per 1 september 2009 verder gaan onder de naam CIS-Group West bv en zullen alle lopende (contract)activiteiten worden overgenomen door CIS-Group West bv.

Yessica van der Horst en Marc Chen worden de drijvende kracht achter de verdere expansie en professionalisering van CIS-Group West en zullen zich met name richten op Midden en Noord Nederland. Naast de bestaande vestiging van CIS- Group West in Den Haag zal er op korte termijn een kantoor in de regio Utrecht worden betrokken.

Yessica van der Horst van YEMAX / CIS-Group West: "Met deze alliantie hebben we als YEMAX in n keer een grote stap in onze beoogde groei kunnen maken zonder concessies te doen aan de specifieke ethiek en kwaliteitsnormen die wij als organisatie voor onze klanten belangrijk vinden. CIS-Group is aanvullend aan deze zaken en stelt ons nog beter in staat om aan de vraag van onze klanten invulling te geven. Dit tezamen met de uitbreiding van onze product portfolio maakt dat we als CIS-Group West de toekomst met vertrouwen tegemoet zien".

Marc Servaes, Algemeen Directeur en medeoprichter van CIS-Group: " Een belangrijke reden van deze alliantie is dat de basis waarden en normen van beide ondernemers van CIS-Group West bv perfect aansluiten op onze bedrijfsfilosofie. Middels deze uitbreiding kunnen wij onze groeidoelstellingen nog sneller realiseren, creren wij een maximale landelijke dekking en borgen en verankeren wij onze continuteit en kwaliteit richting onze relaties."


Over CIS-Group

CIS-Group kan met ruim 150 professionele en gecertificeerde medewerkers perfect inspelen op de groeiende klantvraag in heel Nederland. Als toonaangevende ICT kennisorganisatie heeft CIS-Group haar focus en specialisatie in het ontwerpen, implementeren en beheren van Technische Infrastructuren. CIS-Group en haar medewerkers zijn ondermeer Certified (gold) consultancy partner van Microsoft, Citrix, RES, VMware, Cisco en overige gerenommeerde leveranciers.

Mr dan technische oplossingen in ICT...

Deze slogan komt voort uit onze overtuiging dat ICT een dienstverlenende rol binnen een bedrijf moet vervullen. CIS-Group wil haar klanten diensten leveren die ervoor zorgen dat niet de ICT gezichtsbepalend is, maar de bedrijfsprocessen. Het doel hiervan is om uw ICT zo in te richten rond uw eigen bedrijfsprocessen zodat uw ICT flexibel, kostenverlagend, stabiel is en voor een goed rendement zorgt. Dit kan alleen bereikt worden als je als ICT partner mee kan en wilt denken met je klanten. Daarnaast moet het portfolio van producten bestaan uit oplossingen die u als klant geen technische beperkingen oplegt maar u in staat stelt om continu flexibel te zijn. Flexibel in locatie, tijd en functionaliteit.

Naast deze dimensie heeft de slogan nog een andere betekenis. CIS-Group is inmiddels uitgegroeid tot een ICT-dienstverlener die ook daadwerkelijk mr dan technische oplossingen levert. Via deelnemingen zoals ondermeer CIS-Projecten & Consultancy en CIS-Projects ondersteunen wij onze klanten ook op het snijvlak van ICT en bedrijfsprocessen. Daarnaast helpen wij onze klanten met het vinden en invullen van datacenter-oplossingen. Het is dan ook een bewust strategische keuze van CIS-Group om ICT projecten en vraagstukken multidisciplinair te benaderen middels onze experts met een financile, HRM en of juridische achtergrond.

CIS-Group


Deel: ' CIS-Group West bv opgericht '
Lees ook