Xurux en ISSD slaan handen ineen in blockchain development


Utrecht, 20170824 -- Xurux is gespecialiseerd in blockchain technologie en heeft diverse oplossingen gerealiseerd. Met de samenwerking met het internationaal georienteerde IT-bedrijf ISSD, weet het zich te verzekeren van voldoende capaciteit om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar blockchain oplossingen.

XURUXDe potentie van de blockchain is enorm. Blockchain wordt het internet van waarde genoemd; je kunt waarde(n) uitwisselen zonder tussenkomst van derden. Ook wordt het als een ‘trust’ netwerk getypeerd. Blockchaintoepassingen hebben daarmee de potentie om rollen van partijen te ontbundelen of functies van derde partijen zelfs geheel of gedeeltelijk over te nemen. Daarnaast kunnen met behulp van smart contracts, bedrijfsprocessen of processen in een bepaalde keten, efficiënter en meer transparant worden ingericht.

ISSDXurux en ISSD verkennen graag met en voor hun klanten de mogelijkheden van blockchain. Peter Mols (Directeur Xurux, red): “Om te innoveren, moet je experimenteren en durven te leren. In blockchain projecten telt het resultaat, maar zeker ook de verkenning. ISSD en Xurux herkennen elkaar in een aanpak van projecten waarbij afspraken tellen en het contact persoonlijk, professioneel en plezierig is .”Noot voor redacties:

Xurux bestaat uit drie onderdelen: Xurux Solutions experimenteert zelf met eigen blockchain projecten, implementeert oplossingen van partners en realiseert projecten in opdracht. Xurux Academy biedt een breed pallet aan blockchain opleidingen. De blockchain specialisten in het netwerk van Xurux Consultancy ondersteunen bedrijven bij hun blockchain projecten.
ISSD is een internationaal gericht IT-bedrijf met een focus op Europa. Door een andere insteek op projecten creëert zij maximale klantwaarde in een technologische omgeving.
De development teams van ISSD zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd, Oracle Gold, Microsoft Silver partner en in Q-1 2018 GDPR compliance. Afspraak is afspraak.

Deel: ' Xurux en ISSD slaan handen ineen in blockchain development '
Lees ook