IT United organiseert thema event voor de zelfstandige IT-er


DELFT, 20110916 -- Op 3 oktober 2011 organiseert branchevereniging IT United het thema event 'De Zelfstandig Professional en zijn Gilde, een visie op de toekomst', in het monumentale pand De Lindenhof in Delft.

Tijdens dit event zal de vraag ‘Hoe ziet de markt voor ZP-ers er over 5 tot 10 jaar uit?’ centraal staan. De flexibele schil in onze economie wordt steeds belangrijker. Economische fluctuaties ten spijt is de groei van het aantal ZP-ers een duidelijke trend, vooral op het gebied van kennisintensieve beroepen.

Wie behartigt de belangen van de ZP-er en hoe? Er zijn nu beroepsverenigingen, belangenorganisaties, brancheverenigingen, vakbonden, lobbyorganisaties. Wat kunnen die doen om de toekomst van de ZP-er in de goede richting te sturen? Wat is een passende organisatievorm voor ZP-ers in de toekomst? En wat is de rol van de overheid in dit proces?

Belangrijke vragen, die in hoge mate de toekomstige rol van de zelfstandige in de IT zullen bepalen. Samen met een professional op dit gebied, Arjan van den Born, zelfstandig organisatieadviseur en onderzoeker aan de Universiteit Utrecht, proberen we tijdens dit event antwoorden op deze vragen te krijgen. Een uitgelezen kans om te netwerken en met collega zelfstandigen van gedachten te wisselen over de ontwikkelingen die ons te wachten staan.

Het event is gratis toegankelijk voor leden van IT United en tegen een geringe vergoeding toegankelijk voor andere zelfstandigen in de IT. Meer informatie en aanmelden via: https://www.itunited-event2011.nl.

IT United is een belangenvereniging en netwerkclub voor zelfstandigen en aankomend zelfstandigen in de IT sector. Regelmatig organiseert IT United bijeenkomsten waar interessante onderwerpen aan de orde komen en zelfstandigen elkaar ontmoeten. IT United is als vereniging lid van Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) en heeft een nauwe band met het NGI, kennisplatform voor ICT professionals.


Deel: ' IT United organiseert thema event voor de zelfstandige IT-er '
Lees ook