Gilde Software BV winnaar 2015 in branchespecifieke bedrijfssoftware


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20151123 -- Gilde Software BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de branchespecifieke bedrijfssoftware. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Gilde Software weet haar grote vakkennis en haar klant- en servicegerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.’

Gilde Software BV richt zich doelbewust op software voor projectmatig werkende en dienstverlenende MKB-bedrijven. Uit eigen ervaring weet ze waar middelgrote en grotere bedrijven met vakmensen als installateurs, schilders en dakdekkers behoefte aan hebben. Doel: betaalbare branchespecifieke automatisering leveren waarmee ondernemers hun processen kunnen sturen en in de greep houden. Boekhouding en administratie vormen daar een geïntegreerd onderdeel van. Inmiddels is Gilde Software marktleider in de schilders- en afbouwbranche, in de carrosseriebranche en in de dak- en gevelbranche, terwijl zij in de installatiebranche volop groeit.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Gilde Software BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Gilde Software, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Specifieke branchekennis

De jury prijst met name haar specifieke branchekennis. Voordat Gilde Software een branche tot targetgroep maakt, onderzoekt zij alles wat er aan projectprocessen bij deze bedrijven plaatsvindt. Vervolgens spitst zij dan haar software, samen met haar Duitse partner Moser, hierop volledig toe. Zo zijn diverse branches in de loop der jaren markten voor Gilde Software geworden. En met succes: in alle sectoren waar de onderneming actief is, is zij marktleider! Alleen in de installatiebranche is zij nog niet nummer één, maar dat kan nog komen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Op dit moment heeft Gilde Software in binnen- en buitenland meer dan 100.000 gebruikers en het aantal groeit nog steeds. Het succes wordt mede veroorzaakt door datgene wat Gilde Software naar haar klanten uitstraalt en volgens haar missie wil zijn: betrouwbaar, rendement opleverend voor haar gebruikers, continuïteit biedend, internationaal. ‘Een topdienstverlener in alle aspecten!’, oordeelt de Nominatiecommissie. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Gilde Software door haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Meer informatie: https://www.gildesoftware.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Gilde Software BV winnaar 2015 in branchespecifieke bedrijfssoftware '
Lees ook