Wappdesign brengt AnimalSounds naar de iPad


Zaandam, 20111214 -- Wappdesign heeft een nieuwe iPad versie uitgebracht van de populaire app AnimalSounds. Nadat begin dit jaar de app voor de iPhone werd uitgebracht, kunnen kinderen nu ook op de iPad spelenderwijs dierengeluiden leren herkennen.

Vanaf vandaag is er een nieuwe iPad versie van de app AnimalSounds beschikbaar. Deze applicatie leert kinderen op een speelse en educatieve manier de verschillende geluiden van het dierenrijk herkennen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vrolijke, zelf ontworpen afbeeldingen die aansluiten bij de belevingswereld van de allerkleinsten.

Begin dit jaar kwam Wappdesign (voorheen Oak Multimedia) al met een iPhone-versie van de app AnimalSounds. Sinds de release is deze app inmiddels al 700 keer gedownload. Vooral de quiz lijkt erg aan te slaan bij de kinderen. In de AppStore, waar gebruikers een reactie kunnen achterlaten, komen dan ook steeds meer postieve reacties binnen:

SJGII – Leuke en leerzame app. Vooral de quiz kan mijn zoontje eindeloos spelen. Echt een aanrader.

CharlotteYP – Erg leuke app voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Vooral de quiz is een succes bij mijn zoontje!

De speciale iPad versie van AnimalSounds is geoptimaliseerd voor de scherminstellingen van de iPad en de dieren zijn nu zowel in staande als liggende modus beschikbaar. Om de release te vieren is er tevens een nieuwe dier aan de applicatie toegevoegd. In de nieuwe release kan de gebruiker nu ook de Ezel selecteren. Het aantal dieren is daarmee nu uitgebreid van negen (oorspronkelijke iPhone versie) naar dertien.

Daarnaast is er inmiddels een gratis iPhone versie van de applicatie beschikbaar. In deze gratis versie kan de gebruiker de app proberen. De versie is volledig functioneel, echter zijn er in de gratis versie slechts zes dieren beschikbaar.

In de toekomst zullen zowel de iPad als de iPhone versie worden uitgebreid met nieuwe dieren. Op de website van Wappdesign kan de gebruiker stemmen welke dieren er aan de app moeten worden toegevoegd.

Meer informatie over AnimalSounds:
iPad versie:                
https://www.wappdesign.nl/iPad-apps/animalsounds-dierengeluiden-voor-de-iPad/
 
iPhone versie:            
https://www.wappdesign.nl/iPhone-apps/animalsounds-dierengeluiden-voor-de-iPhone/


Deel: ' Wappdesign brengt AnimalSounds naar de iPad '
Lees ook