Nieuwe visualisatie van muziek tilt mufin player voor Android naar een hoger niveau

BERLIJN--(BUSINESS WIRE)-- 20110629 --

Door songprofielen te downloaden kan vanaf nu de complete muziekcollectie op een makkelijk te bedienen, voor Android geoptimaliseerde multi-touch-interface worden weergegeven. Daarmee is de nieuwe versie 1.5 de ideale app voor muziekliefhebbers, die naar nieuwe, makkelijke mogelijkheden zoeken om hun muziek te beheren, te bekijken en te beluiteren.

Naast het innovatieve design is de automatische aanmaakfunctie voor afspeellijsten ook een hoogtepunt van de app. Zodra de gebruiker een uitgangsnummer heeft gekozen kan hij/zij met één vinger in minder dan een seconde een afspeellijst laten maken met qua klank perfect passende songs.

Nieuw is ook de filterfunctie, die kan worden aan- en uitgezet in de visualisatie van de muziekcollectie. Naast de in de gebruikersinterface geïntegreerde filters op album en artiest heeft de gebruiker zo het ideale gereedschap in handen, om zelfs in grote muziekcollecties altijd direct dát nummer te vinden dat bij de stemming van het moment past.

Zonder kabeltjes muziek synchroniseren

Met de gratis pc-software van mufin player, op www.mufin.com, kan elke gebruiker favoriete nummers uit zijn collectie met een klik centraal in de cloud opslaan. Daarna heeft de gebruiker van overal toegang tto die muziek. Op deze manier kan zelfs op meerdere verschillende apparaten de muziek altijd synchroon worden gehouden en staat voor de luisteraar weer dat centraal wat centraal moet staan: de muziek.

De nieuwe Android-app kan vanaf nu kosteloos van www.mufin.com of in de Android Market worden gedownload. Een video over mufin player voor Android is te vinden op https://www.youtube.com/watch?v=swqhPS4LWko

Meer info, screenshots en video's vindt u op de perspagina onder https://www.mufin.com/presse/android.html

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6776432&lang=nl

CONTACT:
Martin Schmittberger
Public Relations
Tel.: +49-(0)30/29-392-171
Fax: +49-(0)30/29-392-400

E-Mail: mschmittberger@mufin.com

Ticker_symbol GER:MGX
ISIN DE0007220782

Deel: ' Visualisatie van muziek tilt Android mufin player naar hoger niveau '


Lees ook