De mufin player voor Android verenigt intuïtieve bediening met innovatieve muziekweergave op Smartphones en tablets

BERLIN--(BUSINESS WIRE)-- 20111213 --

Met de mufin player voor Android kan de complete muziekverzameling op bijzondere wijze op smartphones en tablets worden weergegeven. Door de vele detailverbeteringen en nieuwe functies is de mufin player voor Android met de nieuwe versie tot een van de beste muziekspelers voor op Android gebaseerde smartphones en tablets uitgegroeid.

Na de eerste start van de applicatie worden songprofielen van de op het apparaat aanwezige muzieknummers gedownload. Deze songprofielen maken het mogelijk de muziek aan de hand van muzikale attributen als klanklandkaarten te rangschikken. Naast het innovatieve design is de automatische aanmaakfunctie voor afspeellijsten om nummers te vinden die overeenstemmen in klank bij een uitgangsnummer, een highlight van de applicatie. Door het nieuwe bedieningselement kunt u nu ook muziek in een vergrendeld venster en homescreen afspelen en wordt daardoor tot een perfecte applicatie voor muziekliefhebbers, die naar mogelijkheden zoeken hun muziek te beheren, weer te geven en onderweg te beluisteren.

Muziek online en offline

Met de gratis pc-software van de mufin player van www.mufin.com kunt u daarnaast favoriete nummers met een klik centraal in de Cloud opslaan. Daarna is het met op Android-gebaseerde eindapparaten mogelijk vanaf iedere plek toegang te hebben tot deze muziek zelfs wanneer deze zich niet op het apparaat bevindt. De nieuwe offline-functie maakt het mogelijk na het afspelen van nummers ook zonder internetverbinding hierop toegang te hebben.

De nieuwe Android-app kan vanaf nu kosteloos van Android Market worden gedownload. De in prijs verlaagde pro-versie met geavanceerde functies is vanaf nu voor € 0,99 eveneens in de Android Market verkrijgbaar.

Naar de perspagina met meer informatie: https://www.mufin.com/press/android.html

Over mufin:

Mufin ontwikkelt op basis van automatische klankanalyse en met hybride methoden technologieën, die het ontdekken en beheren van, en navigeren door muziek makkelijker maken in het digitale tijdperk. De muziekaanbevelings- en herkenningstechnologieën van mufin kunnen overal worden gebruikt waar tegenwoordig naar muziek wordt geluisterd, op de pc, op internet en op de mobiele telefoon. Het bedrijf mufin GmbH is een volle dochter van MAGIX, gevestigd in Berlijn.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50103027&lang=nl

CONTACT:
mufin
Martin Schmittberger
E-mail: mschmittberger@mufin.com

Tel.: +49 (0) 30 / 29 392 171

Deel: ' De mufin player voor Android intuïtieve bediening met muziekweergave '


Lees ook