Eerst ontbijten en dan met het MAGIX Magazine de dag beginnen

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100726 --

Onder de titel MAGIX Magazine presenteert de Berlijnse aanbieder van multimedia-software en -services zijn nieuwste creatie. In vijf verschillende categorieën informeren de auteurs van de blogs over alles wat op stroom werkt of eenvoudig met het bedrijf en zijn medewerkers te doen heeft: muziek, digitale trends, interessante internetpagina's of wetenswaardigheden over producten van MAGIX. "Met de reeds voorhanden technische magazines en blogs kunnen en willen we niet concurreren. Het gaat ons er primair om met behulp van onze tutorials, tips en info het (digitale) dagelijkse leven te vereenvoudigen en kleurrijker te maken. En dat op geheel persoonlijke wijze", verklaart Dr. Ulrich Hepp, verantwoordelijke bij het MAGIX Magazine, het concept.

Altijd op de hoogte: de vijf rubrieken van het MAGIX Magazine

De categorie "Digitaal" informeert over alles waar stroom op staat. De rubriek "Info" bevat tips en trucs voor een beter en eenvoudiger leven met techniek. Daar vindt u ook advies dat niet noodzakelijk samenhangt met MAGIX producten. Het gedeelte "Leven" is een kleurrijke mix van thema's in op het gebied van de redactie. In de categorie "MAGIX" draait het natuurlijk om het bedrijf, zijn medewerkers en producten. Algemeen zal het magazine echter niet als platform voor reclameberichten dienen, maar zal helpen multimediale problemen op te lossen. Hiervoor dient ook het gedeelte "Tutorials". In principe gaat het hier ook om productoverstijgende zakelijke vragen die in voorbeelden van onze programma's worden getoond.

Iedereen die op tijd geïnformeerd wil worden over de laatste nieuwtjes in de digitale wereld, is bij het MAGIX Magazine aan het goeie adres. Al tijdens het ontbijt kunt u hier veel leren wat u gedurende de dag op multimedia kunt toepassen.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6372222&lang=nl

CONTACT:
Bij vragen over het magazine:
Tom Schwarzer – MAGIX AG
+49 (0) 3029392331

tschwarzer@magix.net

Ticker_symbol GER:MGX
ISIN DE0007220782

Deel: ' Eerst ontbijten en dan met het MAGIX Magazine de dag beginnen '


Lees ook