Mufin presenteert mufin player met de eerste 3D-muzieknavigatie ter wereld

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20101110 --

Het toonaangevende muziekbedrijf Mufin, presenteert vandaag de nieuwste gratis mufin player met de eerste geïntegreerde 3D-muzieknavigatie ter wereld. De mufin player 2.0 heeft mufin vision, een 3D-muziekinterface, die aan de hand van de muzikale eigenschappen de eigen Muziekcollectie digitaal op een visueel soort landkaart weergeeft. Daarmee biedt mufin vision muziekfans snelle en intuïtieve toegang tot hun eigen muziekverzameling en maakt het makkelijk om ook duizenden op de pc of mobiele telefoon opgeslagen nummers visueel te ontdekken – met de muis of met een apparaat met touch-screen.

"Ook conventionele muziekfans hebben tegenwoordig duizenden nummers digitaal op hun pc en mobiele apparaten. Deze grote hoeveelheden muziek te organiseren wordt steeds ingewikkelder", zegt Boris Löhe, directeur van mufin. "Wij pesenteren mufin vision als unieke functie in mufin player 2.0, die muziekliefhebbers eeb echt innovatieve mogelijkheid biedt om door de eigen muziek te surfen. De feedback tot nu toe is ongelofelijk."

Mufin drive – de gratis online-opslagruimte voor muziek

Naast mufin vision hoort bij mufin player 2.0 ook nog mufin.drive, een gratis online-opslag voor muziek, waarmee de gebruiker te allen tijde toegang heeft tot zijn op www.mufinplayer.com opgeslagen muziek, hetzij met een gewone browser, hetzij direct via de mufin player voor Android op de mobiele telefoon.

Löhe vult aan: "3D-muzieknavigatie is op dit moment een van de meest opwindende vernieuwingen, die muziektechnologie sinds jaren heeft voortgebracht. Wij denken dat het in ded komende jaren de anier waarop gebruikers met hun muziek omgaan, drastisch gaat veranderen, juist ook doordat apparaten met touch-screens steeds meer de standaard worden. Bovendien maakt de online-opslag van mufin player het ook veel makkelijker om, muziek online te bewaren en er op die manier overal, en mobiel, van te genieten."

De gratis mufin player 2.0 kan vanaf nu van www.mufin.com worden gedownload. Een video met alle nieuwigheden in mufin player 2.0 bevindt zich op YouTube.

CONTACT:
Martin Schmittberger
Public Relations
E-Mail: mschmittberger@mufin.com
Tel.: +49 (0) 30 / 29 392 171

Fax: +49 (0) 30 / 29 392 400

Ticker_symbol GER:MGX
ISIN DE0007220782

Deel: ' Mufin presenteert player met eerste 3D-muzieknavigatie ter wereld '


Lees ook