Axle-IT benoemd tot distributeur Benelux Unidesk VDI Management


BILTHOVEN, 20150604 -- Unidesk kondigt een partnership aan met Axle-IT, kennispartner op het gebied van IT-beheer en End-User Management, voor de distributie van Unidesk’s VDI management oplossing in de Benelux. Axle-IT is sinds 2012 al implementatiepartner van Unidesk en heeft verschillende succesvolle projecten uitgevoerd bij diverse Gemeentes. Hierdoor kan Axle-IT als geen ander de Unidesk partners in de Benelux ondersteunen bij verkoop, implementatie en beheer van VDI omgevingen met Unidesk.

Axle-IT werkt samen met haar klanten en leveranciers om diensten en oplossingen te leveren die tegemoetkomen aan de zakelijke behoeften van hun eindgebruikers. Unidesk gaat Axle-IT helpen bij het opzetten en uitbreiden van de virtualisatie propositie van Axle-IT.

Michael Kruger, Director international sales bij Unidesk: “Als onderdeel van onze groeistrategie in Nederland is het belangrijk te werken met partners zoals Axle-IT die sterke technologische kennis en expertise hebben van de IT-beheer en virtualisatie markt. Deze overeenkomst stelt partners in staat samen met ons hun business te laten groeien, op een manier die consistent, voorspelbaar en winstgevend is.'

Marius Albracht, Commercieel directeur Axle-IT: 'We kijken ernaar uit om ook op dit niveau samen te werken met Unidesk en zo tegemoet te komen aan de toenemende vraag in Nederland naar cloud computing- en virtualisatie-oplossingen voor de software-defined enterprise. Dankzij onze brede ervaring en lokale expertise kunnen wij resellers en eindklanten helpen succesvol te zijn in deze groeimarkt.'

Unidesk is marktleider op het gebied van VDI Management en maakt het beheren van VMware, Citrix en Microsoft VDI omgevingen eenvoudiger en goedkoper. Met de unieke layering technologie van Unidesk kunt u iedere applicatie virtueel aanbieden binnen 15 minuten en levert u persistent werkplekken tegen de kosten van non persistent.


Deel: ' Axle-IT benoemd tot distributeur Benelux Unidesk VDI Management '
Lees ook