Embarcadero brengt nieuwe release uit van Appmethod


Ontwikkelaars zijn nu in staat C++ te gebruiken om Android-apps sneller dan ooit te creëren en publiceren

AMSTERDAM, 20140701 -- Met de huidige beschikbaarheid van de laatste release van Appmethod kunnen ontwikkelaars nu C++, de meest gebruikte programmeertaal in de wereld(1), gebruiken om volledige apps voor Android, iOS, Windows en Mac OS X te creëren. Appmethod is het multi-device applicatieontwikkelplaform van Embarcadero Technologies voor het bouwen van native gecompileerde multi-device apps met één enkele codebasis, zonder afbreuk te doen aan de prestaties, platformtoegang of gebruikerservaring. Embarcadero stelt bovendien een kosteloos abonnement ter beschikking.

Hoewel Android de grootste doelmarkt voor ontwikkelaars van apps is, worden weinig Android-apps in C++ ontwikkeld. De laatste release van Appmethod omvat nu een ‘Free Forever’ subscription plan waarmee C++ ontwikkelaars Android-apps kunnen creëren, die in elke openbare app store kunnen worden gepubliceerd (bv. Amazon App Store en Google Play). Appmethod stelt ontwikkelaars ook in staat apps voor alle andere ondersteunde platformen te bouwen en 30 dagen te publiceren, en biedt toegang tot de Appmethod Enterprise Mobility Services.

Feiten
  • Appmethod is de eerste C++ visuele ontwikkelomgeving en het eerste op componenten gebaseerde applicatieframework voor Android, iOS, Mac OS X, Windows en draagbare apparaten zoals Google Glass. Appmethod zorgt voor een stroomlijning van de geleverde inspanningen op het vlak van multi-device ontwikkelingen, door ontwikkelaars in staat te stellen native gecompileerde applicaties in één keer en met één enkele codebasis te creëren voor alle belangrijke platformen.
  • Appmethod biedt een uitgebreid componentframework en een breed scala aan bedieningselementen voor de gebruikersinterface, met het oog op een fantastische gebruikerservaring. Van knoppen en lijstweergaven tot tabbeheer, Appmethod biedt meer dan 100 cross-platform UI-bedieningselementen met een gemeenschappelijke API, om de native ervaring te verzekeren. Appmethod is dan ook een echte native oplossing: de applicaties die het compileert draaien rechtstreeks op de CPU, zodat de ontwikkelaars de snelste apps kunnen leveren voor de beste gebruikerservaring.
  • De Enterprise Mobility Services van Appmethod bieden veilige, aangepaste API’s naar REST/JSON, toegang tot bedrijfsgegevens van belangrijke aanbieders van databanken met de meegeleverde SQL-databankconnectoren en een veilige, geïntegreerde en serverdatabank. Appmethod is bovendien uitgerust met een gemeenschappelijke component-API voor MBaaS services, zoals pushmeldingen, gebruikersbeheer en opslag (bestanden en objecten).
  • Appmethod biedt een robuuste end-to-end oplossing van client naar cloud naar backend. Ontwikkelaars kunnen elke REST of op SOAP gebaseerde service gemakkelijk integreren, met inbegrip van MBaaS services zoals Parse en Kinvey, en hun apps snel en veilig uitbreiden met cloud services zoals SecureAuth (2-Factor Authentication) en Shephertz (App42 MBaaS). 
Beschikbaarheid
  • Het nieuwe ‘Free Forever’-plan voor Appmethod is onmiddellijk beschikbaar op appmethod.com/registreren
Ondersteunende citaten
  • “De heilige graal van mobiele ontwikkeling is een toolset die de drie grootste platformen native ondersteunt met één enkele codebasis. Met de meest gebruikte taal en het meest gebruikte mobiele platform beginnen en daarna naar de andere hercompileren, is een volstrekt logische aanpak.” – Janel Garvin, CEO, Evans Data Corp.
  • “Dankzij de integratie van SecureAuth/Embarcadero met Appmethod kunnen ontwikkelaars geavanceerde, gebruiksvriendelijke, op de cloud gebaseerde authenticatie gemakkelijk opnemen via een component voor onmiddellijke 2-Factor authenticatie. De 2-Factor gebruikt eenvoudige, one-touch authenticatiegoedkeuring via de door SecureAuth gehoste PUSH-diensten en werkt op alle platformen met de multi-device ondersteuning van de Appmethod-oplossing. SecureAuth zal een gratis licentie verstrekken voor een bepaald aantal apparaten met de AppMethods-licentie.” – Garret Grajek, CTO/COO, SecureAuth Corporation.
  • “Embarcadero’s visie van een multi-device ontwikkelplatform – voor pc, Mac, iOS, Android en toekomstige draagbare apparaten – sluit perfect aan op de visie van ShepHertz om een platformonafhankelijke ‘one stop shop’ cloudservice te bieden voor apps. Wij verwachten dat ons gecombineerde aanbod appontwikkelaars in staat zal stellen een nieuwe generatie van boeiende, verbonden apps voor de wereldmarkt te creëren. Wij streven er dan ook naar krachtige tools en middelen te bieden die appontwikkelaars zo snel en kosteneffectief mogelijk succesvol zullen maken in deze dynamische markt. We zullen hen niet alleen technologisch ondersteunen, maar hen ook helpen bij het verwerven van klanten, verbeteren van de retentie, betrokkenheid, conversie en het genereren van inkomsten.” – Siddhartha Chandurkar, oprichter en CEO, Shephertz.
  • “Vandaag introduceren we de grenzeloze kracht van C++ met de snelheid en het gemak van Appmethod, om de multi-device ontwikkeling vanuit één enkele bron voor iOS, Android, Windows en OSX naar miljoenen C++ ontwikkelaars te brengen. En dankzij het nieuwe Free Android Phone-plan kan iedereen nu in slechts enkele minuten tijd krachtige native apps bouwen.” – Michael Swindell, Senior Vice President Products bij Embarcadero.
  • “Met de toevoeging van C++ voor desktop en mobile, met inbegrip van Android en iOS, is het multi-device ontwikkelplatform voor apps van Appmethod de perfecte aanvulling op de Mobile Backend as a Service van ons bedrijf. Kinvey vereenvoudigt het installeren en onderhouden van een cloud backend voor mobiele, tablet en web apps. Samen stellen ze ontwikkelaars in staat fantastische multi-device apps sneller naar de markt te brengen.” – Sravish Sridhar, CEO van Kinvey.
Webinar

Neem samen met Embarcadero op 25 juni 2014 deel aan de Appmethod June 2014 Release webinar. In deze webinar leren de deelnemers C++ gebruiken om multi-device apps te ontwikkelen met de hoogste productiviteit. Download de gratis versie van Appmethod en schrijf u in voor de webinar: appmethod.com/sign-up.

Tweet dit

Met het nieuwe ‘Free Forever’-plan van @Appmethod kunnen ontwikkelaars gratis C++ apps voor Android-telefoons creëren/publiceren: appmethod.com #Appmethod


Deel: ' Embarcadero brengt nieuwe release uit van Appmethod '
Lees ook