Perfect for People N.V. heet vanaf vandaag SOA People Nederland N.V


NIEUWEGEIN, 20150615 -- Perfect for People is een toonaangevende consulting en services groep gespecialiseerd in het implementeren, optimaliseren en beheren van SAP oplossingen en sinds begin 2012 onderdeel van de SOA People groep. Om het gemeenschappelijke succes nog beter uit te kunnen dragen, is besloten om voortaan onder één naam naar buiten te treden. De naam Perfect for People N.V. wordt per vandaag aangepast naar SOA People Nederland N.V.

Perfect for People is een dedicated SAP partner die in 1998 is gestart. Sinds januari 2012 maakt Perfect for People deel uit van de SOA People Group, een Europese groep met inmiddels 600 professionals, die gespecialiseerd zijn in het implementeren, optimaliseren en beheren van SAP-oplossingen. Onlangs nam Perfect for People nog de activiteiten van Intenzz over waarmee de positie van de groep op HANA, S/4 HANA, BI (BW/BO) en Mobility verder is versterkt. Bij SOA People werken gedreven en hooggekwalificeerde professionals met diepgaande proces-, organisatie- en SAP-kennis.

Ferdinand Clevers, general manager van SOA People Nederland:
“De synergie tussen SOA People en Perfect for People is groot. Sinds de overname is ons portfolio verbreed, zijn we ruim 30% gegroeid en hebben we samen vele successen met onze klanten behaald. De groepsnaam is zowel intern als voor onze relaties inmiddels geen nieuwtje meer en is het een logische stap om ook de groepsnaam te adapteren. We zien veel voordelen in de verdere bundeling van de naam, net zoals we ook onze krachten hebben gebundeld. We treden als één naam naar buiten, daarmee scheppen we nog meer duidelijkheid.”

Over SOA People
SOA People behoort tot de marktleiders in Europa en is als consulting groep gespecialiseerd in het implementeren en ondersteunen van integrale SAP oplossingen. SOA People ondersteunt “Enterprise excellence” bij haar klanten door hen te begeleiden in hun IT transformatie aan de hand van een op performance gericht, geïntegreerd en evolutionair model. Dankzij haar kwalitatief aanbod, haar bewezen methodologie en haar transparante aanpak kan SOA People terugkijken op vele succesvolle projecten in verschillende sectoren en dat in zowel kleine als grote bedrijven. Perfect for People is 100% dochter van SOA People.

SOA People is SAP Gold partner in Frankrijk, België, Luxemburg en Nederland. Het bedrijf is eveneens gecertifieerd door SAP op het vlak van de kwaliteit van haar dienstverlening, oplossingen en competenties. SOA People is actief lid van «PEC-Partner Executive Council » op EMEA niveau en is rechtstreeks betrokken bij het implementeren van innovaties.

Samen met haar klanten heeft het bedrijf reeds een indrukwekkend aantal awards en onderscheidingen ontvangen, met als meest recente: Joskin, dat als eerste Europese MKB een succesvolle ERP migratie naar SAP HANA realiseerde, en BIA Group, die de prijs van “Excellence winner” in de categorie “mobile innovation” in ontvangst mocht nemen tijdens de SAP Quality Awards uitreiking in 2014 in de BeLux.
De SOA People groep telt zo’n 600 medewerkers en realiseert een geconsolideerde omzet van ~80M€ .
www.soapeople.com


Deel: ' Perfect for People N.V. heet vanaf vandaag SOA People Nederland N.V '
Lees ook