TuneKey voorkomt foute toetsaanslagen op een smartphone


Innovatieve nieuwe app die foute toetsaanslagen vermindert op een standaard toetsenbord

Bosch en Duin, 20170113 -- Start-up @app BV introduceert de gepatenteerde app TuneKey. Een instelbaar toetsenbord voor een smartphone om foute toetsaanslagen direct effectief te voorkomen. Met TuneKey kunnen de toetsen groter of kleiner worden gemaakt. Zowel de aanraakvlakken van de TuneKey toetsen als de ruimten daartussen variëren ook wanneer de grootte van de toetsen wordt veranderd. Deze combinatie is nieuw. Met TuneKey worden daarom veel minder foute toetsaanslagen gemaakt.

Hierdoor is het typen op een smartphone sneller en makkelijker met TuneKey voor iedereen, ook met grotere vingers en met minder zicht. Dit zonder het toetsenbord zelf en het leesscherm van de smartphone in grootte te veranderen.

Wanneer de aanraakvlakken van de toetsen omgeven zijn met meer ruimte, is het veel makkelijker  om de goede toets te raken. Bij andere toetsenborden liggen de aanraakvlakken van de toetsen dicht tegen elkaar, ook wanneer de toetsen klein lijken. Daarom wordt er vaak op de verkeerde toetsen getypt bij andere toetsenborden. Bij TuneKey zijn de ruimten tussen de aanraakvlakken van de toetsen groter bij de meeste instellingen. Er wordt dan veel minder een verkeerde toets geraakt.

Getypte tekst en/of persoonlijke informatie wordt niet verzameld en niet opgeslagen door het TuneKey toetsenbord, wat bij veel andere toetsenborden wel het geval is. Op het TuneKey toetsenbord ook emoji/ emoticons en verschillende kleuren instellingen van het toetsenbord.

Het TuneKey toetsenbord biedt dus de oplossing voor foute toetsaanslagen. TuneKey is verkrijgbaar als iOS app in de App Store en als Android app in de Google Play Store. Zie voor meer informatie www.tunekey.info

TuneKey voorkomt foute toetsaanslagen op een smartphoneNoot voor redacties:

Deel: ' TuneKey voorkomt foute toetsaanslagen op een smartphone '
Lees ook