Waterland strategische partner data specialist Jibes


Houten, 20170621 -- Participatiemaatschappij Waterland Private Equity Investments wordt de strategische partner van Jibes, een dienstverlener in Analytics. Met de ervaring op het gebied van internationale uitbreiding, het netwerk en de financiële slagkracht van Waterland wil Jibes versneld haar positie vergroten als data platform.

Jibes is in 2008 opgericht met als doel om het belang van information management, governance en data analytics te adresseren.

“Anno 2017 staan wij aan het begin van een adoptiecyclus voor analytics. Inmiddels zien wij dat het gebruik van gegevensstromen zich naar alle bedrijfstakken verspreid heeft. Organisaties zien het belang van hun data om drie redenen toenemen: omni-channel ontwikkeling, self-service modellen en stelselwijziging zoals wetgeving”, aldus Ivo-Paul Tummers, Algemeen Directeur van Jibes.

Het bedrijf begeleidt organisaties bij deze transformatie, met name daar waar de strategie ondersteunt wordt middels het digitaliseren. “Nieuwe vaardigheden zijn vereist om de enorme omvang en de verscheidenheid van de beschikbare gegevens te beheren. Onze relaties hebben de wens uitgesproken dat Jibes blijft investeren in aanvullende kennisdomeinen en een verdere geografische spreiding. Samen met Waterland gaan wij dit realiseren, om onze klanten zo beter te kunnen bedienen en als werkgever nog aantrekkelijker te zijn voor jong talent”.

Waterland is een onafhankelijke participatiemaatschappij met kantoren in Nederland, België, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk, die ondernemers bijstaat bij het realiseren van hun groeiambities.

Meer informatie : Jibes * Ivo-Paul Tummers * 030-2219050 *www.jibes.nl*iptummers@jibes.nl

Waterland * www.waterland.de 


Deel: ' Waterland strategische partner data specialist Jibes '
Lees ook