Nieuwe aanwinst voor Eclipse Training Alliance


Martin Taal sluit zich aan bij Europa's grootste Eclipse expert

NIEUWEGEIN, 20080612 -- Industrial TSI annonceert de toetreding van Drs. Martin Taal als onafhankelijk trainer bij de Eclipse Training Alliance onder de vlag van Industrial TSI. Industrial TSI is een IT dienstverlener met als focus Open Source en is Premium Partner van de Eclipse Training Alliance in de BENELUX.

Martin Taal is oprichter en lead van de Teneo module onder het Eclipse EMF project en verzorgt de automatische mapping tussen EMF and persistency lagen zoals Hibernate. "TSI en de Training Alliance zijn uitstekende platforms voor het creren van visibility op de markt", volgens Martin. " Ik denk dat dit een uitstekende gelegenheid is om mijn kennis van Eclipse in het algemeen en het modelleren in bijzonder uit te dragen."

Industrial TSI is een Open Source bedrijf dat o.a. kennis levert op het gebied van software development processen en infrastructuur door gebruik te maken van Open Source Tooling. Industrial TSI is de intermediair tussen de industrie en de Open Source Community. TSI is door middel van haar zuster bedrijf Remain, lid van de Eclipse Foundation.

Wim Jongman en Marco Kok, beiden directeur van Industrial TSI, zijn verheugd met het aantreden van deze zwaargewicht onder de Eclipse experts. "Dit zal onze positie als Eclipse experts binnen de BENELUX verder versterken", zegt Wim Jongman. "Eclipse begint voet aan de grond te krijgen als het ontwikkelplatform bij uitstek in onze regio en we zijn blij dat we zo'n breed aanbod aan expertise kunnen bieden."

De Eclipse Training Alliance verzorgt hoogwaardige trainingen voor Eclipse gerelateerde producten, inclusief het Eclipse Rich Client Platform, Business Intelligence Reporting en Model gestuurde Software Development.

Dr. Jrn Weigle, hoofd van de Eclipse Training Alliance is ook erg enthousiast over het feit dat Martin zich heeft aangesloten bij de Alliance. "Martin zal de reputatie van de reeds aanwezige verzameling aan trainers, die allemaal over een grote hoeveelheid praktische ervaring op het gebeid van Eclipse en Eclipse gerelateerde technologie beschikken, verder vergroten. We zijn erg blij om Martin aan boord te hebben."

Mike Milinkovich, hoofd van de Eclipse Foundation, is verheugd dat dit soort initiatieven vanuit de community plaatsvinden. "Deze diepe betrokkenheid van de community bewijst des te meer dat het Eclipse platform de keuze is van moderne technologen. De groei van de Training Alliance is een goede indicator voor de groei van het Eclipse Eco Systeem in Europa".

Voor meer info: Wim Jongman, Directeur Industrial TSI :
Wim.jongman@industrial-tsi.com
+31 6 2237 1297

Websites
www.industrial-tsi.com
www.eclipse-training.net
www.eclipse.org/emft/projects/teneo.
www.springsite.com
www.weiglewilczek.com
www.eclipse.org


Deel: ' Nieuwe aanwinst voor Eclipse Training Alliance '
Lees ook