Zamzom's Draadloos Netwerk Tool nu beschikbaar in het Nederlands


De Zamzom draadloos netwerk-tool laat zien welke andere computers toegang hebben tot een netwerk en biedt veiligheidsmaatregelen om een draadloos netwerk adequaat te beveiligen

AMSTERDAM/OSLO, 20100226 -- Zamzom, de populaire draadloos netwerk beveiligingstool die al beschikbaar is in het Engels, Italiaans en Spaans, heeft onlangs een Nederlandse versie gelanceerd. De Nederlandse website is te vinden op www.nl.zamzom.com.

"We hebben onze Zamzom draadloze netwerk-tool vertaald in het Nederlands omdat het ons was opgevallen dat er in Nederland veel interesse bestaat voor onze nieuwe tool. We hebben ook een nieuwe Nederlandse website gecreerd die te vinden is op www.nl.zamzom.com," zegt Per Hansen van Zamzom.com.

De draadloze netwerktechnologie heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld, is veiliger geworden en eenvoudiger in het gebruik, maar helaas zijn ook de methoden die hackers toepassen geraffineerder en innovatiever geworden. Zamzom kan daar uitkomst bieden. ZamZom biedt hulp om draadloze netwerken te beveiligen en computers te beschermen.

De Zamzom draadloze netwerk-tool laat zien welke andere computers toegang hebben tot een netwerk en biedt veiligheidsmaatregelen om draadloze netwerken adequaat te beveiligen. Zamzom is geschikt voor Windows en is beschikbaar in een basisversie (freeware) en een premiumversie (shareware).

"De basisversie van Zamzom is gratis en er is geen registratie nodig om het te kunnen downloaden. De software is zeer eenvoudig te bedienen en neemt weinig ruimte in," zegt Hansen. "Het enige wat men na het installeren hoeft te doen is te klikken op `snel scannen' en het resultaat verschijnt binnen 10 seconden."

De snelle scan van Zamzom ontdekt alle computers die toegang hebben tot het netwerk - zowel bevoegde als onbevoegde. Van de namen van computers en gebruikers tot Mac- en IP-adressen - Zamzom neemt zelfs computers waar die niet zichtbaar zijn in een programmaomgeving en computers die niet zijn te pingen. Deze informatie stelt bedrijven in staat zowel netwerk als persoonlijke gegevens te beschermen.


www.nl.zamzom.com


Deel: ' Zamzom's Draadloos Netwerk Tool nu beschikbaar in het Nederlands '
Lees ook