AvePoint en Wortell Partner leveren complete SharePoint-oplossingen

Nieuwe overeenkomst breidt levering uit van Sharepoint infrastructuurmanagement-oplossingen van AvePoint en diensten van Wortell in gehele EMEA

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20110601 --

AvePoint, toonaangevend leider in het leveren van infrastructuurmanagementsoftware -oplossingen voor Microsoft SharePoint, heeft vandaag een partnerschapovereenkomst aangekondigd met Wortell, de vooraanstaande consultant en services provider voor Microsoft technologieën. Wortell dat in Nederland is gevestigd, zal dienen als doorverkoper met toegevoegde waarde van AvePoint technologieën, en beide bedrijven zullen samenwerken aan de integratie van producten van AvePoint en diensten van Wortell voor klanten in heel Europa.

“Wortell heeft een grote reputatie voor haar solide toewijding aan SharePoint producten en technologie. Het doet ons een groot plezier een partnerschap aan te gaan met deze vooraanstaande leider in de sector,” aldus Nathan Trenzinger, AvePoint Vice President van North America & EMEA Alliances. “Door deze krachtige combinatie van de erkende softwareoplossingen van AvePoint en Wortell's gespecialiseerde diensten, kunnen organisaties in heel Europa hogere en nieuwe niveau's bereiken op het terrein van productiviteit en bedrijfssamenwerking met SharePoint.”

AvePoint's prijswinnende DocAve Software Platform is een allesomvattende, volledig geïntegreerde infrastructuurmanagement- en veiligheidsoplossing voor organisaties die het volle SharePoint potentieel willen inzetten. Door middel van een geünificeerde op browser gebaseerde interface en volledig gedistribueerde architectuur, biedt DocAve meer dan 30 onafhankelijk inzetbare modules voor de gegevensbeveiliging, administratie, replicatie, migratie, opslag, inzetbeheer, verslaggeving, opslagoptimalisering en inhoudslevenscyclusmanagement van SharePoint.

Wortell is in 1997 opgericht en maakt gebruik van Microsoft-technologieën voor het bouwen van oplossingen en nieuwe concepten gebaseerd op de vraag op het terrein van onderwijs, gezondheidszorg, overheid, bouw en bedrijven. In Nederland is Wortell een van de toonaangevende Microsoft SharePoint 2010 partners. Het bedrijf heeft een lange loopbaan van geslaagde SharePoint implementaties.

“Bij Wortell inspireren wij ons op vernieuwing aan de hand van de Microsoft technologieën,” zei Luc Joziasse, Commercial Director. “De intelligente, schaalbare oplossingen geleverd door het DocAve Software Platform en de enorme reputatie die AvePoint heeft opgebouwd in de hele globale SharePoint gemeenschap zal onze steeds meer in staat stellen de missie van Wortell waar te maken. Deze missie bestaat uit het helpen van onze klanten bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten. Dit kan worden gerealiseerd door het verschil te maken en zo concurrentie te blijven bieden aan de hand van het hefboomeffect van de gestandaardiseerde Microsoft technologie.”

Voor meer informatie over het partnerschap, of over de producten en diensten geleverd door AvePoint en Wortell, kunt u terecht bij AvePoint op https://www.avepoint.com en Wortell op https://www.wortell.nl.

Over AvePoint

AvePoint is een wereldwijd technologiebedrijf en bewezen software vernieuwer. Sinds haar oprichting in 2001 is AvePoint een van de grootste leveranciers van infrastructuurbeheeroplossingen voor SharePoint, waarbij het een volledig geïntegreerde oplossing voor SharePoint levenscyclusbeheer biedt. Gedreven door 's werelds grootste exclusieve SharePoint onderzoek & ontwikkelingsteam, helpt AvePoint meer dan 8000 klanten - waaronder veel Fortune 500 bedrijven en overheidsinstellingen - hun specifieke bedrijfsdoelstellingen tegemoet te komen met de inzet van het volle SharePoint potentieel. AvePoint, Inc. heeft haar hoofdkantoor in Jersey City, NJ, waar het haar voornaamste technologische activiteiten uitoefent, en beschikt verder over volledige dochterondernemingen- en centra voor de verkoop en technologie in de VS, Canada, Australiё, VK, Duitsland, Japan, Singapore en China. AvePoint is een Depth Managed Microsoft Gold Certified Portals Partner en samenwerkingspartner en Gold Certified ISV Partner naast GSA-leverancier voor de regering van de Verenigde Staten. .

Over Wortell

Wortell bouwt vernieuwende IT-oplossingen op Microsoft standaardcomponenten. Met een groot bereik van klanten op het gebied van onderwijs, zorg, overheid, bouw en bedrijfsleven, is Wortell een van de toonaangevende Microsoft SharePoint 2010 partners en heeft het een lange loopbaan van geslaagde SharePoint implementaties.

Wortell is een Microsoft Gold Certified Partner met gewonnen certificaten voor 19 capaciteiten, waarvan negen goud en 10 zilver ontvingen. Wortell won in 2010 drie prijzen op de Microsoft World Wide Partner Conference: Microsoft Country Partner of the Year, Microsoft Online Services Partner of the Year, and Microsoft Rocked the World Award (EMEA Voice Specialized Partner).

Alle hierin genoemde product- en bedrijfsnamen kunnen handelsmerken van hun geregistreerde eigenaars zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
AvePoint Mediacontact:
AvePoint
Sarah Hoyle – Directeur Marketing, EMEA
Tel: +44 (0) 207 397 8400
E-mail: Sarah.Hoyle@AvePoint.com
of
Wortell Mediacontact:
Ashton Court
Anita Volgering – Marketing Manager
Tel: #020 750 50 49

E-mail: Anita.Volgering@Wortell.nl

Deel: ' AvePoint en Wortell Partner leveren complete SharePoint-oplossingen '


Lees ook