Raynet GmbH: Veilige migratie naar Windows 7 is een eenvoudige opgave voor specialisten

Utrecht: Informatie-roadshow van Symantec en Raynet – 28 april 2010

PADERBORN, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20100331 --

Microsoft Windows is in veel ondernemingen, van kleinbedrijf tot grote concerns het basissysteem voor elektronische gegevensverwerking. Volgens een studie van de softwarebundelingsspecialist Raynet, in het kader van de internationale jaarbeurs CeBIT, gebruikt meer dan 60 procent van de bedrijven Windows XP. Slechts 17 procent is overgestapt op Windows Vista. Hoe groter de kloof tussen de huidige gangbare systemen is, hoe groter de zorgen over eventuele veiligheids- en andere risico's bij de systeemmigratie naar Windows 7. Symantec en Raynet laten in het kader van de "Veilig naar Windows 7"-roadshow samen zien, dat dit proces kan worden gepland en bovendien veilig en gemakkelijk kan verlopen. Geïnteresseerde bedrijven worden uitgenodigd om op 28 april 2010 in Utrecht de verschillende mogelijkheden voor een veilige migratie naar Windows 7 te ervaren met presentaties en livedemonstraties. U kunt zich aanmelden op www.symantec-raynet-win7-campaign-registration.com.

68 procent van de bedrijven die in het kader van de CeBIT-studie zijn ondervraagd ziet in Windows 7 een productiviteitsstijging. Bij de inschatting van het vermogen tot succesvol migreren binnen ondernemingen maakt men zich echter meer zorgen: ruim 31 procent van de ondervraagden vreest zelfs dat de helft van de bedrijfssoftware niet meer kan worden gebruikt. "Deze vrees is onrealistisch en geen reden om de migratie uit te stellen", aldus Roland Lindemann, COO van Raynet. Deze gespecialiseerde aanbieder levert met software-engineering, "Made in Europe", een zeer betrouwbare, gebundelde oplossing met afwijzingspercentages tot slechts 3 procent. De schaalbaarheid, waardoor de bundels aan iedere ondernemingsgrootte kunnen worden aangepast, is daarbij aantrekkelijk. De processen worden na een portfolio-analyse geautomatiseerd en omgezet naar de hoogste standaarden.

Op 28 april wordt vanaf 10:00 de "Veilig naar Windows 7"-roadshow gehouden in het Media Plaza Utrecht, Croeselaan 6 (ingang Oost), 3521 CA Utrecht. Raynet heeft reeds talrijke migraties uitgevoerd bij besturingssystemen, toepassingen en werktuigen, onder andere bij de Belgische KBC Bank, die in het kader van het programma verslag zal doen van de ervaringen. En omdat de ondersteuning van alle andere Windows-versies op zijn laatst in 2014 wordt beëindigd, is de migratie naar het beste Windows van de wereld een onderwerp waaraan alle bedrijven aandacht zouden moeten besteden.

CONTACT:
Raynet GmbH
Roland Lindemann
Tel.: +49 (05251) 54009-0
Fax: +49 (05251) 54009-29
Email:info@raynet.de

Internet: www.raynet.de

Deel: ' 'Veilig naar Windows 7'-roadshow met livedemonstraties in Utrecht '


Lees ook