4worx gecertificeerd als Zend Solution Partner


Robuuste open-source software voor alle bedrijfskritische toepassingen

AMERSFOORT, 20100504 -- 4worx, de open-source technology tak van het bedrijf Enrise, is officieel door Zend gecertificeerd als Zend Solution Partner. De certificering garandeert clinten de levering van een volledig beheerd, schaalbaar en veilig open-source platform voor alle bedrijfskritische toepassingen. Na een intensieve interne training en een succesvolle casus, is 4worx het tweede bedrijf in Nederland dat deze certificering ontvangt.

Zend, the PHP company, levert de grootste bijdrages aan PHP en is de maker van de script kern, Zend Engine. Omwille van hun internationaal erkende expertise heeft het bedrijf een sterke leidersrol voor PHP en andere open-source communities, en speelt een centrale rol in de explosieve groei. PHP is wereldwijd de meest gebruikte programmeertaal voor het bouwen van webtoepassingen. Het bedrijf ontwikkelt op basis van PHP producten en diensten om te voldoen aan de groeiende vraag naar bedrijfskritische toepassingen met behulp van open-source software. Groot voordeel van open-source is dat iedereen mee kan werken aan de programmatuur en dat deze rechtenvrij - en vaak kosteloos - ingezet kan worden.

Als Zend Solution Partner is 4worx officieel gecertificeerd om de producten en diensten van Zend voor Nederland en Belgi te implementeren. 4worx kan zo de grote voordelen van open-source software ten volle benutten, ook voor toepassing in bedrijfskritische applicaties.

Hermen Heinen, oprichter en directeur van 4worx: `De tijd waarin men gereserveerd was over het gebruik van open-source is voorbij. Zo werd wel gezegd dat er bij open-source geen goede ondersteuning zou zijn of een verantwoordelijke partij. Dat is onjuist. Door de producten n productondersteuning van Zend is er nu een platform dat aan schaalbaarheid, performance, stabiliteit en ondersteuning niet onderdoet voor welke andere commercile variant dan ook'.

Producten
In samenwerking met Zend levert 4worx een aantal hoogwaardige producten.

Zend Server is een complete (web)applicatie server voor het serveren en beheren van PHP applicaties die een hoge mate van betrouwbaarheid, performance en beveiliging vereisen. Meer over dit product kunt u lezen op: www.zend.com/en/products/server/

Zend Platform Enterprise Solution (ES) biedt alle voordelen van de Zend Server, maar is specifiek gericht op multi-server omgevingen. Door ingebouwde sessieclustering wordt een applicatie geautomatiseerd over meerdere servers verspreid, waardoor er geen sprake meer is van uitval. Meer over dit product kunt u lezen op: www.zend.com/en/products/platform/

Over 4worx
4worx, opgericht in 2000, is de open-source technology tak van Enrise. Met een toegewijd team van specialisten wordt, in samenwerking met klanten, iedere dag het maximale gehaald uit de online mogelijkheden - met kennis, passie en enthousiasme. Gebruikmakend van de juwelen die de open-source community biedt, bouwt 4worx robuuste en innovatieve internetapplicaties en websites. Online ambities worden zo informatief, makkelijk werkbaar en winstgevend mogelijk gemaakt, met veel aandacht voor de achterliggende business case in combinatie met fixed-price werken en standaard garantie.

Meer informatie op www.4worx.com/zend.


Deel: ' 4worx gecertificeerd als Zend Solution Partner '
Lees ook