Veel interesse voor Open Source Conference 2009


AMSTERDAM, 20091028 -- Op 17 november 2009 wordt in de Amsterdam Arena voor de tweede keer de Open Source Conference georganiseerd. Topsprekers op het gebied van open source gaan in op de waarde van open source voor de enterprise omgeving.

Interesse in open source
17 november staat in het teken van Open Source. Steeds meer bedrijven tonen interesse in open source software. Niet alleen zijn de kostenbesparingen aantrekkelijk, ook verbeterde productiviteit en toenemende innovatie kan een reden zijn om over te stappen op open source. Tijdens de tweede editie van de Open Source Conference gaan keynote sprekers Ron Tolido (Board Member The Open Group), Alex Wied (Accenture) en Werner Knoblich (Red Hat) in op de waarde van open source voor de enterprise omgeving.

Aandacht voor de praktijk
Naast het plenaire programma zullen er ook een aantal parallelsessies plaatsvinden. Tijdens deze sessies staat de praktijk centraal. Verschillende onderwerpen komen aan bod, waaronder innovatie, open source en cloud computing, business portal oplossingen, document en content management, CRM, SOA, BI en open source communities.

Op de expositie kunnen bezoekers terecht voor informatie over de laatste open source technieken.

De doelgroep
Tot de doelgroep behoren IT Management (b.v. CIO, IT-manager, hoofd automatisering, projectleider) en IT professionals (lead architect, analist, consultant, ontwikkelaar, integratie specialist) uit bedrijfsleven en overheid.

De Open Source Conference in het kort
Datum en locatie: dinsdag 17 november 2009, Amsterdam Arena
Deelnamekosten: 95,- (non-profit), 145,- (profit) en 295,- (open source leveranciers) excl. BTW per persoon. Voor abonnees of leden van diverse vakbladen en verenigingen gelden er aantrekkelijke kortingen (zie online inschrijfformulier).
Website: www.opensourceconference.nl


Deel: ' Veel interesse voor Open Source Conference 2009 '
Lees ook