Qics realiseert koppeling met Twinfield


Katwijk, 20130507 -- Vanaf heden is een koppeling leverbaar tussen QicsTime (urenregistratie en facturatie) en Twinfield (online boekhouding). Met deze koppeling biedt Qics een uitstekende oplossing voor organisaties die werken met Twinfield, maar meer verlangen van hun urenregistratie en -facturatie.

QicsTime stroomlijnt het hele proces van urenregistratie en -facturatie van dienstverlenende organisaties zoals accountantskantoren, ICT bedrijven en adviesbureaus. Twinfield is de eerste en grootste webdienst voor online boekhouden in Europa. De koppeling zorgt ervoor dat u kunt profiteren van de uitgebreide facturatie- en tijdschrijfmogelijkheden van QicsTime en de krachtige boekhoudsoftware van Twinfield.

De koppeling

In Twinfield worden klanten aangemaakt en onderhouden. Wanneer een klant wordt aangemaakt of als er mutaties plaatsvinden in deze klantgegevens, worden deze met een eenvoudige handeling in QicsTime doorgevoerd. Zo zijn de juiste en meest actuele klantgegevens beschikbaar voor urenregistratie en facturatie.

De registratie en facturatie van gewerkte uren en door te belasten kosten vindt plaats in QicsTime. Facturen kunnen hierin eenvoudig worden aangemaakt, bewerkt en verstuurd. Vanuit QicsTime worden vervolgens automatisch de juiste verkoopboekingen in Twinfield aangemaakt.

“Deze nieuwe koppeling is voor ons een logische stap”, aldus Eddy Plasier, commercieel directeur van Qics. “Er is steeds meer vraag naar koppelingen tussen QicsTime en financiële softwarepakketten. We zullen dan ook blijven werken aan het ontwikkelen van nieuwe connectoren.”

Over Qics
Qics ontwikkelt en implementeert oplossingen op het gebied van planning, urenregistratie, facturatie en Business Intelligence. Met onze afdeling 'maatwerk & koppelingen' werken we aan software-integratie projecten en aan oplossingen op maat voor klanten, die een innovatief idee met passende software willen ondersteunen. Bij Qics werken 30 medewerkers in Nederland en op onze vestiging in Slowakije.
Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot info@qics.nl of onze website: https://www.qics.nl

Deel: ' Qics realiseert koppeling met Twinfield '
Lees ook