Archie CRM 2013, de vernieuwingen


PURMEREND, 20131001 -- In de nieuwe versie van Archie CRM is bij de relaties Smartsearch beschikbaar, een nieuwe manier van zoeken. Vanuit één veld komt de gebruiker direct bij de juiste organisatie of contactpersoon. Zodra een deel van een naam, adres of andere informatie die op de relatiekaart staat ingetikt wordt, komen de belangrijkste resultaten direct in beeld. Een relatie of contactpersoon opvragen is nu net zo eenvoudig als een zoekterm invullen bij Google.

Dashboard
Het startscherm van Archie CRM  is verrijkt met een Dashboard waarmee de gebruiker direct een overzicht heeft in alle persoonlijke CRM-zaken die goed en minder goed lopen. Er kan snel gekeken worden bij de belangrijkste onderdelen als de activiteiten, de offertes, de omzet of de helpdesk; via de metertjes komen de aandachtspunten vanzelf bovendrijven.

Company.Info
Een nieuwe module koppelt met de Company.Info database van FD Media. Deze database is verrijkt uit meer dan 500 bronnen. Zo kan er binnen Archie CRM gezocht worden in de up-to-date gegevens van onder andere de Kamer van Koophandel. Gegevens zoals de laatste jaarverslagen zijn direct op te vragen en zijn in vele gevallen gratis, evenals de informatie over de bestuurders. Tevens is het mogelijk om data uit Company.Info direct te koppelen of toe te voegen in Archie CRM.

Wilt u meer weten over de vernieuwingen dan kunt u hier terecht voor een uitgebreide lijst met video’s.

Mocht de interesse naar Archie CRM zijn opgewekt door het bovenstaande verhaal dan kunt u altijd een gratis webinar aanvragen of contact opnemen met Archie CRM via sales@archie.nl.