IQMS als finalist uitgeroepen in twee categorieën van de 2011 American Business AwardsSM

Leverancier ERP-productiesoftware krijgt erkenning met Stevie Awards in de categorieën 'Most Innovative Company of the Year' (Meest innovatieve bedrijf van het jaar) en 'New Product of the Year' (Nieuw product van het jaar)

PASO ROBLES, Californië (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20110526 --

IQMS, marktleider in het ontwerpen en ontwikkelen van Enterprise Resource Planning (ERP)-productiesoftware, maakte vandaag bekend dat het tot finalist uitgeroepen is in twee categorieën van de 2011 American Business Awards. Meer dan 2.800 nominaties zijn ontvangen voor 40 categorieën en IQMS kwam duidelijk als toonaangevend leider naar voren in de categorieën Most Innovative Company of the Year en New Product of the Year (Productie) voor haar EnterpriseIQ 7.8.1-release.

Het is geen geringe prestatie om als finalist voor Most Innovative Company of the Year* uitgeroepen te worden. IQMS verlegt voortdurend de grenzen van bedrijfsinnovatie door zich te richten op haar klanten. Het suggestieportaal voor klanten van IQMS, Community Server, is een geavanceerde manier om feedback te ontvangen en nuttige veranderingen sneller te leveren, terwijl tevens gebruik gemaakt wordt van de opkomende technologieën in de industrie. Bovendien vernieuwt de mobiele applicatie van IQMS, ontwikkeld door de elite-automatiseringsgroep van de onderneming, de manier waarop fabrikanten zaken doen. De mogelijkheid om tot op de minuut nauwkeurige productie-informatie te ontvangen, overal vandaan en op elk moment, verandert de manier waarop de werkplaats gerund wordt.

IQMS werd tot finalist uitgeroepen in de categorie New Product of the Year voor de nieuwste versie van haar ERP-productiesoftwareoplossing. EnterpriseIQ 7.8.1 bevat meer dan 900 nieuwe tools en rapporten die alle aspecten van de software bestrijken, met het accent op het bieden van functionaliteit en efficiëntie. De nieuwste uitgave van de EnterpriseIQ richt zich op tools die ervoor zorgen dat fabrikanten flexibel, accuraat en proactief blijven, omdat men begrijpt dat het een noodzaak is om buigzaam en concurrerend te blijven. De nieuwe functies verbeteren alle aspecten van de software, inclusief kwaliteitsbeheer, statistisch procesbeheer, werkvloersynthese, klantenbeheer, planning, personeelszaken en nog veel meer.

“Om als finalist erkend te worden door een prestigieus programma als The Stevies is zeer opwindend,” aldus Glenn Nowak, Vicepresident van IQMS. “Als het gaat om innovatie, hebben wij jarenlang de concurrentie overtroffen en het is fijn om daarvoor erkenning te krijgen. Maar of we volgende maand nu wel of niet de trofee mee naar huis zullen nemen, we zullen blijven doorgaan met het bieden van het hoogst mogelijke niveau van ondersteuning en technologische innovatie voor onze klanten.”

Dit jaar zullen de winnaars van de Stevie Award worden bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse gala op maandag 20 juni in het Marriott Marquis Hotel in New York City. Naar verwachting zullen meer dan 600 leidinggevenden uit de Verenigde Staten aanwezig zijn. Het evenement zal ten goede komen aan Camfed (camfed.org), een organisatie die armoede en HIV/AIDS in Afrika bestrijdt door meisjes te onderwijzen en vrouwen te leren hoe zij zelf voorgangers in verandering kunnen worden. De plechtigheden zullen via de radio in het hele land worden uitgezonden via het Business TalkRadio Network.

Ga voor een volledige lijst van finalisten van de 2011 American Business Awards naar: https://www.stevieawards.com/pubs/awards/403_2183_21006.cfm.

Wilt u uw stem uitbrengen op de nieuwste uitgave van IQMS, EnterpriseIQ 7.8.1 voor de People Choice Award, ga dan naar: https://peopleschoice.stevieawards.com/default.cfm?scode=V366H.

Over de Stevie Awards

Stevie Awards worden uitgereikt in vier programma's: The American Business Awards, The International Business Awards, The Stevie Awards for Women in Business en The Stevie Awards for Sales & Customer Service. De Stevies erkennen overal ter wereld uitstekende prestaties op de werkplek door organisaties van alle soorten en maten en van de mensen die voor hen werken eer aan te doen. Ga voor meer informatie over The Stevie Awards naar https://www.stevieawards.com.

*IQMS is een finalist in de categorie Most Innovative Company of the Year - met minder dan 2.500 werknemers.

Over IQMS

Sinds 1989 heeft IQMS ERP-productiesoftware voor de repetitieve-, proces- en discrete industrie ontworpen en ontwikkeld. Vandaag de dag levert IQMS toonaangevende real-time productie-, boekhoudkundige, productiecontrole, kwaliteitscontrole, toeleveringsketen, CRM en eBusiness-oplossingen voor de automobiele, medische, verpakkings-, consumentengoederen en andere productiemarkten. De innovatieve ondernemingssoftwareoplossing met enkelvoudige database, EnterpriseIQ, biedt volledige functionaliteit en oplossingen op maat, ontworpen om op deskundige wijze met de klant mee te groeien. Met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië bedient IQMS producenten over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
IQMS
Daniele Fresca, Director of Marketing
805-227-1122
dfresca@iqms.com

Deel: ' IQMS finalist in twee categorieën 2011 American Business AwardsSM '


Lees ook