Toonaangevende onderneming voor medische apparatuur gebruikt IQMS ter verbetering van de traceerbaarheid

De alomvattende ERP-oplossing en industriespecifieke middelen van EnterpriseIQ zijn bijdragende factoren in het besluit van Medivative Technologies

PASO ROBLES, Californië (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20110713 --

IQMS, ontwerper en ontwikkelaar van de productie Enterprise Resource Planning (ERP)-software, EnterpriseIQ, maakte vandaag bekend dat de producent voor medische apparatuur, Medivative Technologies, LLC, IQMS uitverkozen heeft om haar productie-uitmuntendheid met een alomvattend systeem te versterken waardoor de zichtbaarheid en traceerbaarheid zal worden verbeterd.

Medivative Technologies, LLC. handelde voorheen met een dubbel bedrijfssysteem. Het ene systeem was ontworpen om het product levenscyclusmanagement (PLM) en documentatiebehoeften af te handelen van Medivative terwijl het andere diende als een systeem voor de planning van materiële behoeften (MRP - material requirements planning). Door de problemen die verband houden met de verschillende systemen uit eerste hand te begrijpen, was Medivative op zoek naar een geïntegreerde oplossing die de behoeften op het gebied van voorspellingen, planning, inkoop en klantrelatiebeheer (CRM - customer relationship management) verder zal verbeteren. Medivative overwoog vier andere bedrijven voordat zij IQMS selecteerde.

“Wij zijn onder de indruk over de wijze waarop IQMS zich in een alomvattende ERP-oplossing heeft ontwikkeld, met een volledige set van functies om de productie van medische apparatuur te ondersteunen,” aldus Bjoern Gottschild, Director van IT bij Medivative Technologies, LLC. “Alle benodigde middelen om onze nieuwe productie-activiteiten voor medische apparatuur te ondersteunen zijn goed geïntegreerd in het basispakket van IQMS.”

Medivative Technologies, LLC. wenste verbeterde toegang tot en zichtbaarheid op de belangrijkste prestatie-indicatoren om beter aan de eisen van de klant te kunnen voldoen. Het bedrijf is met name blij met de functies van EnterpriseIQ voor naleving van 21 CFR onderdeel 11 (zoals handtekeningen voor elektronische dossiers en elektronische werkstromen), instrumenten voor gesloten corrigerende en preventieve maatregelen (CAPA - corrective and preventative action) en volledig documentenbeheer met wijzigingsbeheer om aan deze eisen te voldoen.

“De productie van medische apparatuur vereiste een gedetailleerde traceerbaarheid en dat is een gebied waar EnterpriseIQ in uitblinkt,” zei Glenn Nowak, Vice President van IQMS. “Medivative Technologies heeft de drang om een benchmark-producent van medische apparatuur te zijn en wij zijn verheugd om hen in hun vorderingen bij te kunnen staan.”

“Wij hebben zeer goede feedback ontvangen van een aantal bestaande klanten van IQMS. Bovendien waren alle vertegenwoordigers van IQMS zeer voortkomend en behulpzaam met betrekking tot onze vragen,” aldus Gottschild. “We hadden het gevoel dat onze vragen beantwoord werden en dat we werden bijgestaan in het verkrijgen van een zeer goed en grondig systeemoverzicht alvorens wij een beslissing namen.”

Over Medivative Technologies, LLC.

Medivative Technologies, LLC is in 2002 opgericht als een contractproducent voor de industrie voor natuurwetenschappen. Als een volledige dochteronderneming van Aircom Manufacturing, Inc, steunt Medivative Technologies, LLC. op de 50 jaar lange ervaring van Aircom in de metaalproductie, spuitgieten, gereedschappen, elektromechanische productie, assemblage, testen en verpakken. De kernvaardigheden van Aircom bieden Medivative het voordeel om op een faciliteit met lage vaste kosten te werken terwijl tegelijkertijd gebruik gemaakt wordt van GMP-compatibele processen en benaderingen voor de productie van medische apparatuur.

Over IQMS

Sinds 1989 heeft IQMS ERP-productiesoftware voor de repetitieve-, proces- en discrete industrie ontworpen en ontwikkeld. Vandaag de dag levert IQMS toonaangevende real-time productie-, boekhoudkundige, productiecontrole, kwaliteitscontrole, toeleveringsketen, CRM en eBusiness-oplossingen voor de automobiele, medische, verpakkings-, consumentengoederen en andere productiemarkten. De innovatieve ondernemingssoftwareoplossing met enkelvoudige database, EnterpriseIQ, biedt volledige functionaliteit en oplossingen op maat, ontworpen om op deskundige wijze met de klant mee te groeien. Met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië, bedient IQMS producenten over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
IQMS Mediacontact:
Daniele Fresca, Director van Marketing IQMS
dfresca@iqms.com

+1 805-227-1122, toestel 271

Deel: ' Medivative Technologies verbetert traceerbaarheid met IQMS software '


Lees ook