Dimensional Insight uitgeroepen tot "Best in KLAS" voor BI


De Diver Solution wederom verkozen tot de beste Business Intelligence oplossing

Leiden, 20110117 -- De Diver Solution van Dimensional Insight, een onafhankelijke en vooruitstrevende speler op het gebied van software en services voor dashboards, data analyse en informatievoorziening, behaalde in een recent onderzoek van KLAS Research voor de tweede keer op rij de hoogste score. KLAS is een onafhankelijk Amerikaans onderzoeksbureau dat sinds 1997 de resultaten van IT leveranciers in de zorgsector onderzoekt en erover rapporteert.

Dimensional Insight's overall score was 85,8 op een schaal van 0 tot 100. Van de respondenten gaf 96% aan het product nog eens te kopen als ze voor die keuze kwamen te staan. Voor productkwaliteit gaven gebruikers van de Diver Solution 8 punten op een schaal van 1 tot 9.

Het rapport, getiteld "Top 20 Best in KLAS Awards: Software & Professional Services" wordt elk jaar in december door KLAS uitgegeven. De uitkomsten helpen potentile afnemers van software en diensten om weloverwogen keuzes te maken.

"Het is natuurlijk geweldig om, zeker na de prachtige score voor Diver in het `Wisdom of the Crowds' rapport van Howard Dresner in 2010, nu weer zo positief beoordeeld te worden door de gebruikersgemeenschap." Aan het woord is Thomas van Praag, directeur van COPE / Dimensional Insight Netherlands. "Het is een fraaie bevestiging dat onze strategie aanslaat. Dimensional Insight levert een flexibel, snel en hoogwaardig tool dat allerlei verschillende bronsystemen kan ontsluiten en zo optimaal mogelijk bijdraagt aan de informatievoorziening in organisaties. COPE helpt als expertisepartner bij de implementatie en kennisoverdracht. Die combinatie van hoge kwaliteit en goede service zorgt voor veel tevreden klanten."

De Diver Solution biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden die helpen om rolgebaseerde dashboards, scorecards, key performance indicators (KPIs) en interactieve rapportages te realiseren. Daardoor wordt het verspreiden van informatie in organisaties - van directie tot operatie - versimpeld. In tegenstelling tot andere BI-oplossingen heeft Diver geen hoog opgeleide IT-consultants nodig voor het ontsluiten van systemen, data modelleren, rapportages maken en onderhoud. Daardoor is de time-to-value minimaal. Allerlei verschillende bronsystemen kunnen eenvoudigweg worden ontsloten en gecombineerd. Al die gecombineerde informatie wordt ontsloten in n overzichtelijk web-based toegangsportaal dat het beslissingsproces voor medewerkers op basis van actuele cijfers ondersteunt en verbetert en tegelijkertijd flexibel genoeg is om met veranderingen in de markt mee te bewegen.


Deel: ' Dimensional Insight uitgeroepen tot "Best in KLAS" voor BI '
Lees ook