IQMS eindigt 2010 met het beste jaar ooit, een toename van 30% in inkomstengroei en optimisme spreekt uit productieverwachtingen van klanten

Sterke verkopen aan uitgebreide sectoren en bestaande klantenpositie IQMS om assertieve expansieplannen op te stellen voor 2011

PASO ROBLES, Californë, VS--(BUSINESS WIRE)-- 20110208 --

IQMS, ontwerper en ontwikkelaar van productie Enterprise Resource Planning (ERP) software, EnterpriseIQ, kondigde vandaag zijn 2010 jaar in vogelvlucht samenvatting aan. Met een indrukwekkende inkomstentoename van 30% in 2009, 42 nieuwe klantbedrijven, winst in de dubbele cijfers voor alle afdelingen, uitgebreide softwareontwikkeling, een constante 98% aan klantenbehoud en een zeer goed bezochte Gebruikersgroepconferentie heeft IQMS zijn beste jaar gedraaid in de geschiedenis van eenentwintig jaar van het bedrijf.

“Terwijl fabricage aan het herstellen in, blijven klanten van IQMS grote vooruitgang boeken door de productie te vergroten,” zegt Randy Flamm, voorzitter en oprichter van IQMS. “Wij zagen een constante investering in software en klantbedrijven in het hele jaar. Het is die verkopen aan bestaande klanten alsmede grote nieuwe verkooptoenames in veel sectoren waardoor IQMS 2010 kon afronden met de beste cijfers aan het einde van het jaar ooit.”

Vorig jaar werden IQMS en veel van zijn klanten weer erkend als Beste in de Categorie bedrijven door het ontvangen van lofbetuigingen uit de sector in de vorm van nominaties voor awards, het winnen van awards en hoge beoordelingen van online-bureaus. Niet alleen kregen klanten erkenning als Progressieve Producent van het Jaar, maar ook als finalist voor Processor van het Jaar (winnaar van 2010 wordt in maart bekendgemaakt) en diverse andere awards daar tussenin. Daarnaast behaalde EnterpriseIQ de hoogste notering van alle ERP-software op een softwareonderzoeksite Capterra. Bij de meeste beoordelingen en punten gaven EnterpriseIQ-gebruikers aan hoe een enkele database ERP met uitgebreid bereik op de werkvloer een voorsprong kan geven op de concurrentie.

2010 was ook het jaar van nog een Gebruikersgroepconferentie van IQMS. De conferentie van vorig jaar gold als de meest drukbezochte met meer dan 300 bezoekers in verschillende functies uit andere staten en landen. De driedaagse conferentie bood interactieve discussies over de richting die de software opgaat in de toekomst. De algemene opvatting is dat de meest recente Gebruikersgroepconferentie een overweldigend succes was.

IQMS lanceerde ook zijn RealTime™ Process Monitoring module dat samen met enkele belangrijke leden van de productiesector is ontwikkeld. Het werd goed ontvangen door zowel klanten als prospects. RealTime™ Process Monitoring is het summum op het gebied van werkvloer voor ERP-communicatie door het bieden van prestatie- en meetstatistieken rechtstreeks uit de apparatuur en PLC’s voor volledige traceerbaarheid, betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en efficiëntie.

“IQMS is optimistisch over het feit dat de aantrekkende tendens in productie door zal blijven gaan en ons dus de mogelijkheid blijft bieden om ons groei en ontwikkeling vast te blijven houden. Om zich aan deze belofte te houden, zet IQMS verdere stappen met indrukwekkende uitbreidingsplannen voor het vergroten van onze infrastructuur en het bieden van nog betere klantenservice,” zei Flamm.

Over IQMS

Vanaf 1989 ontwerpt en ontwikkelt IQMS ERP-software voor de herhalende, proces- en discrete fabricagesectoren. Vandaag de dag biedt IQMS toonaangevende realtime productie-, boekhoudkundige, productiebeheer-, kwaliteitscontrole-, supply chain, CRM- en eBusiness-oplossingen voor de auto-, medische, verpakkings- en consumentengoederen en andere productiemarkten. De innovatieve, enkele database bedrijfssoftwareoplossing, EnterpriseIQ, biedt volledige functionaliteit en schaalbare oplossingen ontwikkeld om mee te groeien met de klant. Met kantoren in heel Noord-Amerika, Europa en Azië, bedient IQMS producenten over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
IQMS
Daniele Fresca, Directeur Marketing
dfresca@iqms.com

805-227-1122

Deel: ' IQMS eindigt 2010 met beste jaar ooit toename 30% in inkomstengroei '
Lees ook